Stoiximan

Euro 2024: Μίνιμουμ… διπλασιασμός και αποδόσεις άνω του 4 σε Αγγλία και Δανία

Ημέρα 3η στο Euro 2024, με Ολλανδία, Δανία και Αγγλία να κάνουν πρεμιέρα αλλά να έχουν επικίνδυνες δοκιμασίες.

Το Euro 2024 έχει ξεκινήσει με ματσάρες, αλλά και μπόλικα γκολ στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Όλα δείχνουν πως και στην 3η ημέρα του τουρνουά, θα δούμε κάτι ανάλογα. Ωστόσο, στα τρία ματς που διεξάγονται σήμερα, υπάρχουν ισάριθμα φαβορί που έχουν επικίνδυνες δοκιμασίες και μοιάζει πολύ πιθανό να έχουμε έκπληξη ή εκπλήξεις.

Πολωνία-Ολλανδία (16:00): Ενδιαφέρουσα μονομαχία για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου. Δύο ομάδες που τους αρέσει να φτιάχνουν φάσεις, αλλά έχουν και προβληματικές άμυνες. Τα προβλήματα δεν λείπουν εκατέρωθεν, αφού οι Πολωνοί δεν υπολογίζουν στον Λεβαντόφσκι και οι Ολλανδοί σε Κουπμάινερς, Ντε Γιονγκ. Ωστόσο, καλούνται να βάλουν στην άκρη τα προβλήματά τους για να καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Άκρως ανταγωνιστικές ομάδες και οι δύο, οι «οράνιε» έχουν μεγαλύτερη ποιότητα αλλά μένει να φανούν πώς θα παρουσιαστούν σε άλλο ένα μεγάλο τουρνουά αφού δεν φτάνουν τα τελευταία χρόνια μακριά.

Το G/G & over 2,5 goals προσφέρεται στο εξαιρετικό 2.60 στη Stoiximan.

Σλοβενία-Δανία (19:00): Με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, αφού η Σλοβενία έχει στο ρόστερ της τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού (Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ). Έχει ταχύτητα μεσοεπιθετικά και φτιάχνει φάσεις και αν μετουσιώσει κάποια από αυτές σε γκολ, τότε θα βάλει δύσκολα στους Δανούς. Από τη μεριά τους, οι Σκανδιναβοί είναι πιστοί στα ραντεβού τους με τις μεγάλες διοργανώσεις και ελπίζουν πως μπορούν να κάνουν ανάλογη πορεία με το προηγούμενο Euro, όταν και έφτασαν ως τα ημιτελικά. Ομάδα με τεράστια ποιότητα, θα προσπαθήσει να ελέγξει το ματς και να βρει το γρήγορο τέρμα που θα της κάνει πιο εύκολη τη δουλειά.

Δύο προτάσεις εδώ. Πρώτη, ένα bet builder στη Stoiximan: Μία τελική στην εστία ο Χόιλουντ και Over 1,5 κάρτες στη Σλοβενία στο 2.52. Δεύτερη επιλογή, να δεχτεί μία κίτρινη ο Άνταμ Τσέριν στο 4.15.

Σερβία-Αγγλία (22:00): Το ματς της ημέρας. Η Σερβία για ένα ακόμη τουρνουά κατεβαίνει με σούπερ ρόστερ, γεμάτο ταλέντο και δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη, φτάνοντας μακριά. Ωστόσο, κάθε φορά που υπάρχουν προσδοκίες, απογοητεύει άπαντες. Με μπόλικο ελληνικό ενδιαφέρον στο ρόστερ της αφού έχει Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Ζίβκοβιτς, με την ομάδα του Στοϊκοβιτς να ψάχνει τρόπο να φρενάρει τους Άγγλους. Τα «τρία λιοντάρια» τώρα κατεβαίνουν και πάλι με στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου, όπως κάθε φορά. Έχει προβλήματα, αλλά και ορισμένοι αποκλεισμοί όπως του Γκρίλις προκάλεσαν απορίες, με τον Σάουθγκεϊτ να προχωρά σε ορισμένη ανανέωση. Είναι το φαβορί, αλλά μένει να το δείξει στην πράξη, με την κατάσταση της ομάδας να είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό όπως έδειξε στα φιλικά.

Δύσκολη δοκιμασία για τους Βρετανούς, οι αποδόσεις είναι χαμηλές και δεν χρειάζεται να παρθεί τέτοιο ρίσκο. Πάμε σε δύο επιλογές. Πρώτη ένα bet builder στη Stoiximan: Over 4.5 κόρνερ Αγγλίας και over 1.5 κάρτες Σερβίας στο 2.15. Δεύτερη επιλογή να έχει μια τελική στον στόχο ο Τάντιτς, η οποία προσφέρεται στο 4.15.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x