Stoiximan

Επικίνδυνες αποστολές για τους μεγάλους

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και εμπόδια για τους... μεγάλους στην 8η αγωνιστική της Super League.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και αμφίρροπα παιχνίδια περιλαμβάνει η 8η αγωνιστική της Super League. Με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα στο Γ. Καραϊσκάκης να ξεχωρίζει.

Άρης-Ιωνικός (15/10, 20:30): Να βγει από την κρίση καλείται ο Άρης που μέτρα δυο σερί ήττες με 2-0 σκορ από Βόλο και ΑΕΚ. Αρκετά ζητήματα μεσοαμυντικά για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος θα κοιτάξει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα επανέλθει στις νίκες. Απέναντι του ο Ιωνικός που προέρχεται από την καλύτερη εμφάνιση του στη σεζόν αλλά χωρίς να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στη Λαμία (1-1). Οι παίκτες του Σπανου έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα.

Με την κατάσταση του Άρη να μην είναι η καλυτερη δυνατη και ο ασσος σε υπερβολικά χαμηλά επίπεδα, θα εμπιστευτούμε το G/G στο εξαιρετικό 2.37. Μοιάζει δυσκολο οι δυο αυτές ομάδες να μην δεχτούν γκολ.

Αν ψάξουμε για σκόρερ αξίζει ο Άοσμαν στο 9.50 για anytime που ακόμα δεν έχει βρε δίχτυα στη σεζόν, όπως και το πονταρισμα στο over 0.5 δοκάρι (2.10).

ΑΕΚ-Ατρόμητος (16/10, 16:00): Το δευτερο εντός έδρας παιχνίδι της στο νέο της γήπεδο δίνει η ΑΕΚ. Εντυπωσιακή την περασμένη εβδομάδα απεναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα μπορουσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ από το τελικό 2-0. Στο κυνήγι του Παναθηναϊκού, θέλει να λυγίσει τον αξιόμαχο Ατρόμητο και να συνεχίσει το σερί της. Οι Περιστεριώτες με τη σειρά τους επανήλθαν στις νίκες παρότι δεν έκαναν την καλυτερη δυνατη εμφάνιση. Ιδιαίτερα επικίνδυνη και γρήγορη ομάδα, θα παίξει στην κόντρα επίθεση και θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

Προβλέπεται σχετικά κλειστό ματς οπότε το Χ ημίχρονο στο 2.40 είναι καλή επιλογή. Αξίζει το under 1.5 κάρτες του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο (2.02) όπως και το over 6.5 κορνερ της ΑΕΚ στο ματς στο 2.15.

Λαμία-Παναθηναϊκός (16/10, 19:30): Επικίνδυνη έξοδος για τον πρωτοπόρο και απόλυτο Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν χωρίς να έχουν χάσει βαθμους, αλλά εμφανίζουν μια... δυσκοιλιότητα στο σκοράρισμα και τους τραβάει μόνος του ο Αϊτορ. Παρόλα αυτά θα πρέπει ο ίδιος να πάρει βοήθειες από τους συμπαίκτες του, όπως και να ανοίξει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού το ροτέισον για να μην υπάρξει κούραση μέσα στο γήπεδο. Απέναντι του έχει την καλοδουλεμένη φέτος Λαμία. Με τον Φέστα στον πάγκο, η ομάδα της Φθιώτιδας παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι καλή ανασταλτικά και ταχύτατη στην κόντρα επίθεση. Ομάδα που ξέρει να παίζει στον χώρο, αλλά και να χτυπά σε στατικές φάσεις, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

Η Λαμία θα παίξει άμυνα αλλά στην κοντά είναι εξαιρετική. Μοιάζει πιθανό να βρει γκολ στην αντεπίθεση ή σε στατική φάση, όποτε το G/G στο εξαιρετικό 2.40 αξίζει να παιχτεί. Αλλες δυο επιλογές για fun bet: Να υπάρξει δοκάρι στο ματς (2.35) αλλά και να σκοράρει ο Αντετζο στο 21! Μια κεφαλιά είναι από μια στατική μπάλα!

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (17/10, 20:00): Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Μοιάζουν οι δυο ομάδες καθώς αλλιώς τα υπολόγιζαν στην έναρξη της σεζόν και αλλιώς είδαν να τους πηγαίνουν τα πράγματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Καραμπάγκ ενώ στο πρωτάθλημα έχουν το 2/2 με τον Μίτσελ στον πάγκο. Ψάχνουν τη νίκη στο ντέρμπι που θα τους δώσει έξτρα ώθηση και ψυχολογία ενώ ξεκουρασαν σημαντικούς παίκτες. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 1-1 με τον Λεβαδειακό το οποίο τους άφησε πίσω στη μάχη της πρωτιάς και αποτέλεσε τη δεύτερη σερί απώλεια βαθμών. Ομάδα με προβλήματα κυρίως στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, αλλά και που σπαταλά πολλες φάσεις.

Θα πάμε με τη δυναμη της έδρας, με την μεγαλύτερη ποιότητα των γηπεδούχων αλλά ποντάροντας και στην... απειρία παικτών των φιλοξενούμενων. Το συνδυαστικό 1 & over 1.5 goals στο 2.12 μας καλύπτει!

Το να σκοράρει ένα πέναλτι ο Ολυμπιακός αξίζει για fun bet (4.75), όπως και το over 0.5 κάρτα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος (1.55). Τέλος, το over 8.5 κορνερ (1.78) μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα κιόλας!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x