Stoiximan

Δύσκολη αρχή για Βραζιλία, με… μισό μηδέν οι Ουρουγουάη και Πορτογαλία

Ελβετία-Καμερούν, Ουρουγουάη-Νότια Κορέα, Πορτογαλία-Γκάνα και Βραζιλία-Σερβία συνθέτουν τα ζευγάρια της ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι πιο ενδιαφέρουσες και ίσως αμφίρροπες αναμετρήσεις διεξάγονται την Πέμπτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η μεγάλη μάχη της Βραζιλίας με τη Σερβία ξεχωρίζει, ενώ και τα υπόλοιπα παιχνίδια για 7ο και 8ο όμιλο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον επίσης.

Ελβετία-Καμερούν (12:00): Ξεκίνημα με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να μπουν… σφήνα στο «δίπολο» Βραζιλίας και Σερβίας. Η Ελβετία είναι μια ομάδα που παραδοσιακά παίζει καλό ποδόσφαιρο, αρκετά ανοιχτά στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να κάνει πολλές ζημιές με την ποιότητά της. Απέναντί της έχει το Καμερούν που με… μισό μηδέν και αντιποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε καμία περίπτωση δεν έχει την ποιότητα των περασμένων χρόνων, αλλά ως συνήθως έχει τρομερή ταχύτητα μεσοεπιθετικά και βασίζεται σε αυτό για να κάνει ζημιές.

Θα πάμε με το G/G που το βρίσκουμε στο 2.07. Στη συνέχεια αξίζει το ποντάρισμα στα κόρνερ και στο over 9.5 (1.88), όπως και το fun bet του να σκοράρει πέναλτι η Ελβετία (5.50).

Ουρουγουάη-Νότια Κορέα (15:00): Ακόμη μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η οποία ανοίγει τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ. Η πάντα υπολογίσιμη Ουρουγουάη που έχει υψηλές βλέψεις και θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση. Έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ το οποίο αποτελεί ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων νεαρών παικτών. Απέναντί της, βρίσκει μια καλοδουλεμένη μηχανή, που έχει τις γραμμές της κοντά και είναι ιδιαίτερα συγκρατημένη στο γήπεδο. Με τους Ουί-Τζο και Ινμπόμ του Ολυμπιακού να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομαδα, όπως φυσικά και ο σούπερ σταρ, Σον.

Δύσκολο ματς σε προβλέψεις, αλλά για να μειώσουμε το ρίσκο θα πάμε στο συνδυαστικό 1Χ & over 1,5 goals (1.70). Πάμε σε δύο ειδικά τώρα: Τρόπος επίτευξης του πρώτου γκολ με κεφαλιά (6.00). Επίσης, το over 0.5 δοκάρι σε απόδοση 2.35 αξίζει.

Πορτογαλία-Γκάνα (18:00): Ιδανική πρεμιέρα αναζητά στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Πορτογαλία. Το κλίμα μοιάζει λίγο περίεργο εξαιτίας των όσων έχουν προηγηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συνέντευξη που έχει δώσει, αλλά ο Φερνάντο Σάντος ξέρει αυτά τα θέματα να τα βάζει… κάτω από το χαλάκι. Απέναντί της, η Γκάνα η οποία μεσοεπιθετικά έχει ταχύτητα και ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν το… φοβερό και τρομερό ρόστερ. Θα πάνε αμυντικά και θα ψαχτούν στην κόντρα, θέλοντας να αποτελέσουν τον ρυθμιστή του ομίλου και αν τύχει να ψαχτούν για ένα εισιτήριο στο φινάλε.

Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο (2.20), πιστεύοντας πως η Πορτογαλία θα πάει σχετικά safe και η Γκάνα φουλ αμυντικά. Δεύτερη επιλογή το over 2,5 κόρνερ της Πορτογαλίας στο πρώτο ημίχρονο στο 1.65, όπως και αξίζει το να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής ο Μπρούνο Φερνάντες (12.00).

Βραζιλία-Σερβία (21:00): Το μεγάλο ματς της ημέρας, ίσως και της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων. Η Βραζιλία παρουσιάζεται ως το φαβορί για την κατάκτηση, ενώ σε κάθε διοργάνωση η «σελεσάο» είναι πάντα στις ομάδες που απασχολούν. Γεμάτο ρόστερ, με πολλές επιλογές σε κάθε θέση και αστείρευτη ποιότητα, μένει να φανεί πώς θα παρουσιαστούν οι ίδιοι στα παιχνίδια τους αφού κρίνεται πολλά μόνο από τους ίδιους. Απέναντί τους έχουν την εξαιρετική και γεμάτη ταλέντο Σερβία, μιλώντας ίσως για την καλύτερη φουρνιά από τη στιγμή που διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία! Με πολλές φιλοδοξίες αλλά και πιθανότητες για διάκριση, ωστόσο για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να αποδείξει σήμερα πως μπορεί να κοντράρει ομάδες όπως η Σερβία.

Πρώτη μας επιλογή το Χ2 στο πρώτο ημίχρονο (1.78), θεωρώντας πως οι Σέρβοι θα κατέβουν υποψιασμένοι στο παιχνίδι. Δεύτερη επιλογή να έχει μια τελική στην εστία ο Τάντιτς (2.50), ενώ θα πάμε και με τα κόρνερ της Βραζιλίας στο over 6.5 (2.25). Τέλος, το να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28:00 αξίζει (2.10).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x