Stoiximan

Super League: Γκολ με… ρέγουλα από τους μεγάλους

Η Super League επιστρέφει μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συμπεριλαμβάνει η 6η αγωνιστική της Super League, κατά την… επιστροφή μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Μάχη αήττητων, μάχη πρωτοπόρων, ντεμπούτο προπονητή και ένα… σερί για την αγωνιστική που διεξάγεται σε τρεις δόσεις (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα).

Παναθηναϊκός-Ιωνικός (16/10, 20:30): Το δικό του σερί θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός, που έχει μια τριάδα αγώνων μπροστά του, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου, για να το πετύχει αυτό. Ήδη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δύο σερί ματς χωρίς ήττα, έχει ανεβασμένη ψυχολογία από την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι βατό.

Από την μεριά του, ο Ιωνικός δείχνει πως είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που βασίζει το παιχνίδι της στην αμυντική της λειτουργία και στη σκληράδα, προσπαθώντας να χτυπήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου και να βρει γκολ σε κόντρες ή στατικές φάσεις. Προφανώς, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα πάει πολύ κλειστά το ματς, θέλοντας να κλέψει κάτι αλλά έχει σημαντικές απουσίες και υστερεί σε ποιότητα. Η Stoiximan μας προσφέρει το 1 & over 1,5 goals στην απόδοση του 1,82 που είναι καλοδεχούμενη, με τον Παναθηναϊκό να είναι άλλη τελείως ομάδα στη Λεωφόρο.

ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος (17/10, 16:00): Το ντέρμπι των πρωτοπόρων διεξάγεται στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Βόλος είναι παρέα στην κορυφή με 12 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο και τους φιλοξενούμενους να είναι άνετοι και να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους απογειώσει!

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει διαχείριση αφού έχει και το μεσοβδόμαδο ματς με την Κοπεγχάγη στο Conference League αλλά και το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Άλλωστε, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δείξει και πάλι πλέον να βάζει μεγαλύτερη σκοπιμότητα στα παιχνίδια της και να πηγαίνει σε χαμηλό τέμπο τα ματς. Πρέπει άλλωστε να το κάνει αυτό και απέναντι στον Βόλο, αφού είναι μια ομάδα που μεσοεπιθετική έχει μεγάλη ποιότητα και ταχύτητα, χτυπώντας στην κόντρα-επίθεση.

Δεν θα ανοίξει πολύ το ματς, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει περισσότερο μια επαγγελματική νίκη που θα τον αφήσει μονο πρώτο στην κορυφή. Το 1 & Under 3,5 goals το βρίσκουμε σε αποδόσεις διπλασιασμού (2,00) στη Stoiximan.

AEK-Ατρόμητος (17/10, 20:30): Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχώρησε, ο Αργύρης Γιαννίκης ήρθε και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ! Απέναντί του θα βρει μια ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να παρουσιάσει τα όσα θα ήθελε στο γήπεδο, με τον Ατρόμητο να παραμένει χωρίς νίκη.

Η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, περνώντας με 3-1 από την έδρα του Παναιτωλικού για να ανέβει τέταρτη με 10 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή. Ψάχνει ένα γρήγορο γκολ στο ματς ώστε να κάνει πιο απλά τα πράγματα, οπότε το ειδικό στοίχημα να σκοράρει η Ένωση ένα γκολ πριν το 40:00 στη Stoiximan προσφέρεται στο 1,70. Το γεγονός πως η ΑΕΚ θα επιτεθεί, θα ψάξει το γκολ με κάθε τρόπο αλλά και το ότι ο Ατρόμητος είναι καλός μεσοεπιθετικά, μπορεί να επιβεβαιώσει το ειδικό στοίχημα «δοκάρι over 0,5» σε απόδοση 1,95.

Τέλος, το να υπάρχει ένα γκολ αργά στο ματς, δηλαδή από το 75:00 και μετά έχει αξία στο 1,90 της Stoiximan. Η ΑΕΚ στα παιχνίδια της από το 65’ και μετά σκοράρει και δέχεται γκολ, ενώ αν θεωρήσουμε πως μπορεί να προηγείται σε εκείνο το σημείο, τότε ο Ατρόμητος θα βγει μπροστά για την ισοφάριση. Είτε οι Περιστεριώτες βρουν ένα γκολ, είτε οι γηπεδούχοι στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι τα κενά στην αντίπαλη άμυνα, μας κάνει…

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (17/10, 20:30): H μάχη των δύο αήττητων ομάδων του πρωταθλήματος διεξάγεται στους «Ζωσιμάδες». Ο Ολυμπιακός αναζητά το τρίποντο που θα τον επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο των επιτυχιών μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα. Το καλό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως δεν έχει σοβαρά προβλήματα και μπορεί να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι να καθαρίσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα το παιχνίδι, ώστε να κάνουν διαχείριση ενόψει Άιντραχτ και ΠΑΟΚ!

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ βγάζει αυταπάρνηση στο γήπεδο και είναι μια ομάδα που παίζει αρκετά αμυντικά, παίζοντας στην κόντρα-επίθεση. Καλοδουλεμένο σύνολο, με ίδιο τερματοφύλακα και άμυνα σε σχέση με πέρυσι, αλλά αρκετές αλλαγές μεσοεπιθετικά! Ο τραυματισμός του Κόντε μακροπρόθεσμα ίσως να στοιχίσει στους Ηπειρώτες, που χρειάζονται στη μάχη που δίνουν έναν φορ που θα έχει το εύκολο γκολ.

Και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να πάει πιο σφιχτά και να μην ανοίξει, οπότε έχει λογική το 2 & Under 3,5 goals σε απόδοση 2,02 στη Stoiximan. Επίσης, θα μπορούσε να επιλεγεί και το ειδικό στοίχημα «Σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (2,55)».

Λαμία-Άρης (18/10, 19:30): Φινάλε στην 6η αγωνιστική της Super League με ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Λαμία πήρε την περασμένη αγωνιστική την πρώτη της νίκη, επικρατώντας 2-1 του Ιωνικού στη Νίκαια και έφτασε τους 4 βαθμούς. Στο +2 από τον σημερινό της αντίπαλο, που βρίσκεται σε κακή κατάσταση και την περασμένη αγωνιστική κόλλησε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βυθίστηκε στην εσωστρέφεια.

Ο Άρης έχει το άγχος, έχει το πρέπει, αλλά και μεγαλύτερη ποιότητα από τη Λαμία. Η νίκη του Άρη στη Φθιώτιδα είναι στο εξαιρετικό 2,12 της Stoiximan και θα εμπιστευτούμε το κίνητρο των «κίτρινων» για να πάρουν το τρίποντο.

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Παναθηναϊκός-Ιωνικός:
1 & over 1,5 goals (1,82)

ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος:
1 & Under 3,5 goals (2,00)

AEK-Ατρόμητος:
«Ένα γκολ πριν το 40:00» (1,70)
«Δοκάρι over 0,5» (1,95)
«Ένα γκολ μετά το 75:00» (1,90)

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός:
2 & Under 3,5 goals (2,02)
«Σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 (2,55)»

Λαμία-Άρης: 2 (2,12)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x