Stoiximan

Super League με Bet Builder προγνωστικά και… διπλάσιο Stoiximan Master!

Ανάλυση και προγνωστικά για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά και τους αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Έξι στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League και στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι «αιωνίων», το βράδυ της Κυριακής. Νωρίτερα ωστόσο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην 2η θέση πλέον η Ένωση, στο -2 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής - μόλις μια. Μοιάζει να βρήκε ρυθμό επιθετικά, κυρίως χάρη στον Πόνσε που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του εκτελεστικά.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Πέτυχε χατ-τρικ στο 5-0 επί του Ατρομήτου και δύο ακόμη γκολ στο 3-0 επί του ΟΦΗ. Προσθήκη της τελευταίας στιγμής αλλά και ιδιαίτερα σημαντική αυτή του Λιούμπισιτς από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, προσφέρει μια ακόμη ποιοτική λύση στα χέρια του Αλμέιδα.

Αποφασιστικό βήμα 6άδας από τον Αστέρα Τρίπολης στο 3-1 επί του Ατρομήτου. Με έξι on target τελικές, καθώς και 2.46 xG, η ομάδα του Ράσταβατς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου και με υψηλή αποτελεσματικότητα πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

Στο +2 από τη Λαμία και το +6 από τους Περιστεριώτες, ο Αστέρας είναι το φαβορί για το τελευταίο εισιτήριο των playoffs, εντούτοις έχει ακόμη δρόμο μπροστά του. Επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας (4Ν-1Ι-4Η), βρίσκει λύσεις μπροστά, έχει ωστόσο και κενά στην άμυνα.

Σε θετικό μομέντουμ η ΑΕΚ, με αυτοπεποίθηση και σε απόσταση βολής από την κορυφή, δύσκολα θα συναντήσει σοβαρά προβλήματα απέναντι στον Αστέρα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1(-1) & Over 4,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:30 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 13 αγώνων, η ομάδα του Ίλιτς μοιάζει να ξέμεινε από ενέργεια και ψυχολογία. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Αστέρα κάνουν πλέον υπερβολικά δύσκολη την είσοδο στα playoffs του πρωταθλήματος, ενώ μεσοβδόμαδα ο αποκλεισμός στο Κύπελλο ήταν ένα ακόμη «χτύπημα» ηθικού.

Κυρίως για τον τρόπο που ήρθε, με το γκολ του Μλαντένοβιτς στις καθυστερήσεις. Οι απουσίες περιορίζουν τις λύσεις στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου και παράλληλα επιβαρύνουν τους παίκτες που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο κουπί στη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με... υπερταχεία. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής επί του Παναθηναϊκού στο 2-1 της Τούμπας, σκόρπισε με σκορ 5-0 και τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Έξι σερί νίκες για τον «Δικέφαλο» και 15 συνολικά στα τελευταία 16 παιχνίδια!

Πρώτος στη Stoiximan Super League, στους «4» του Κυπέλλου και περιμένοντας αντίπαλο στους «16» του Conference League, η ομάδα του Λουτσέσκου ρολάρει στο χορτάρι. Το ροτέισον του Ρουμάνου τεχνικού δεν επηρεάζει την εικόνα, μεσοεπιθετικά ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικός και η προσθήκη του Γιόνι Ότο προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σκληρή ομάδα ο Ατρόμητος, εντούτοις αυτή την εποχή δεν πείθει ότι μπορεί να αντέξει για 90 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ/2 & Να σκοράρει ο Ντεσπόντοφ σε απόδοση 12.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο (21:00). Μετά την ήττα στο ντέρμπι της Τούμπας που τον γκρέμισε από την κορυφή της Stoiximan Super League και γέννησε πίεση, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση.

Πήγε με την πλάτη στον τοίχο στο Περιστέρι, ανέτρεψε το σκορ της ήττας από τον Ατρόμητο στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Ρούμπεν άνοιξε το σκορ στο 35' και τη στιγμή που όλα έδειχναν παράταση, ο Μλαντένοβιτς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στις καθυστερήσεις λύτρωσε την ομάδα του.

Ο Τερίμ θέλει χρόνο για να προσαρμόσει το ρόστερ στις δικές του ιδέες, οι υπποχρεώσεις τρέχουν, κούραση από τα συνεχόμενα ματς και τραυματισμοί δυσχεραίνουν το έργο του. Χρόνος δεν υπάρχει ωστόσο και ο Παναθηναϊκός μπαίνει με υποχρέωση νίκης στο ντέρμπι.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Υποχρέωση που έχει και ο Ολυμπιακός, αν θέλει να διατηρήσει ρεαλιστικές ελπίδες στο κυνήγι του τίτλου. Οι Πειραιώτες είναι στο -6 από την κορυφή του πρωταθλήματος, μοιάζουν ωστόσο αποφασισμένοι για την ύστατη αντεπίθεση. Άλλωστε υπό αυτή το πρίσμα έγιναν οκτώ(!) μεταγραφές τον Γενάρη, με τον στόπερ Βέζο και τον ακραίο κυνηγό Καμπράλ να αποτελούν τα τελευταία χρονικά αποκτήματα για την ομάδα του Καρβαλιάλ.

Με τρεις σερί νίκες κόντρα σε Κηφισιά, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός βρίσκει ρυθμό και καλύτερη λειτουργία στο χορτάρι, εντούτοις εξακολουθεί να αντιμετωπίζει θέματα ανασταλτικά. Και είναι ένα ερώτημα πόσο γρήγορα μπορούν να μπουν στο νόημα οι Κάρμο, Βέζο ή και Άμπεϊ που αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί. Για τους «ερυθρόλευκους» άλλωστε πλησιάζουν και τα ματς με τη Φερεντσβάρος για τα playoffs του Europa Conference League.

Το κίνητρο είναι εκεί, η θέληση το ίδιο, σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά για τις αξιώσεις των δύο ομάδων στη συνέχεια της σεζόν. Η ήττα... απαγορεύεται, την ίδια στιγμή ωστόσο ούτε πιθανό ισόπαλο αποτέλεσμα βολεύει κάποιον. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες & Over 3,5 οφσάιντ σε απόδοση 7.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x