Stoiximan

The Lost Tapes by Stoiximan: Μπασκετικές -και όχι μόνο- κουβέντες όπως δεν τις έχεις ξαναδεί

Πρεμιέρα με τον Βασίλη Σκουντή να υποδέχεται τον μύθο, Νίκο Γκάλη

Ένα νέο project έρχεται να δώσει μία άλλη οπτική στις συνεντεύξεις σπουδαίων αθλητικών προσωπικοτήτων. Ο λόγος για το “The Lost Tapes by Stoiximan”, στο οποίο ο κορυφαίος δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους στον εντυπωσιακό χώρο του Trace n’ Chase στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, συζητά για όλα με καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού, στον ειδικά διαμορφωμένο για… χαλαρή συζήτηση εφ όλης της ύλης χώρο του Trace n’ Chase.

Οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Stoiximan και προβάλλονται αποκλειστικά στο κανάλι της στο YouTube. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να δούμε τα αγαπημένα μας… ινδάλματα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί σε συζητήσεις όπως αυτές που κάνουμε στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Πρεμιέρα λοιπόν για το Trace n’ Chase με καλεσμένο τον θρυλικό Νίκο Γκάλη! Από το μεγάλο “αν” του ΝΒΑ έως το έπος του ‘87, ο άνθρωπος που άλλαξε την Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ σε μία καθηλωτική συνέντευξη:


  • Τα γάντια της πυγμαχίας, το μπιλιάρδο και το χτίσιμο του μύθου στο μπάσκετ.

  • Γιατί τελικά δεν επέμεινε στο ΝΒΑ για ποιοι λόγοι τον οδήγησαν στο να πει το “ναι” στον Άρη;

  • Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα και το αρχικό σοκ στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

  • Το πάθος στην κερκίδα και οι αναμνήσεις από το πρώτο ματς, στο οποίο “δεν τον ήθελε η μπάλα” αλλά σημείωσε 30 πόντους.

  • Τα 300 κιλά πάγκο και η “πτήση διαρκείας” στο περίφημο καλάθι με τους Σοβιετικούς.



  • “Το ‘87 αισθανόμουν ότι δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς”.



  • “Ο Τζόρνταν ήταν εξωγήινος”.


Ο Νίκος Γκάλης συζητά με τον Βασίλη Σκουντή για τη ζωή, την καριέρα αλλά και για άγνωστες στιγμές της μοναδικής μπασκετικής του πορείας!



Αυτά και πολλά ακόμα στην συνέντευξη που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο YouTube της Stoiximan: https://www.youtube.com/watch?v=xSzqdmOw-mc

Οι συνεντεύξεις του  “The Lost Tapes by Stoiximan” πραγματοποιούνται στον χώρο της Trace n’ Chase στη Θεσσαλονίκη με οικοδεσπότη τον Βασίλη Σκουντή. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες συζητήσεις με καλεσμένους που δεν έχετε συνηθίσει να βλέπετε συχνά μπροστά από την κάμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x