Stoiximan

Ευρωλίγκα: Για τον... σεφτέ στα «διπλά» ο Παναθηναϊκός

Τρία ματς περιλαμβάνει η δράση της Ευρωλίγκας την Παρασκευή (10/11), με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα.

Μετά από μία... αλλοπρόσαλλη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, για την αναμέτρηση κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα, καλωσόρισαν τον Κέντρικ Ναν και... αποχαιρέτησαν για μερικούς μήνες τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ψάχνοντας πλέον το πρώτο τους «διπλό» στην Ευρωλίγκα, σε μία αρκετά βατή έδρα, κάτι που κάνει το «πρέπει» μεγαλύτερο.

Πράγματι, οι Γερμανοί βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με μία μόλις νίκη σε έξι αγώνες, και αυτή ασθμαίνοντας κόντρα στην Αρμάνι (85-82). Όπως και κάθε χρόνο, η Άλμπα δεν δείχνει ιδιαίτερες βλέψεις για υψηλές θέσεις, παίζει το μπάσκετ που της αρέσει και είναι διατεθειμένη να πάει... όπου βγει με αυτό.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν δείξει πολύ αρνητικό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς, έπαιξαν όμως σε έδρες (Πόλη, Βαρκελώνη) οι οποίες παραδοσιακά τους δυσκολεύουν. Το Βερολίνο είναι σαφώς πιο... προσβάσιμο, καθώς η Άλμπα δεν παίζει ιδιαίτερη άμυνα, αφήνει τις ομάδες να φτάσουν σε υψηλό σκορ και δυσκολεύεται να ακολουθήσει.

Ο Παναθηναϊκός, επομένως, είναι το φαβορί για τη νίκη, ειδικά αν μπορέσει να φτάσει σε υψηλό σκορ. Ένα -3,5 στον Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με Over 161,5 πόντους στα 3,60 στο BetBuilder της Stoiximan, μοιάζει να έχει αξία.

Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος μέχρι στιγμής ειναι απογοητευτικός και δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει τους «μπλαουγκράνα» στο... σπίτι τους. Οι γηπεδούχοι θα έχουν πιθανότατα εύκολο έργο, επομένως η νίκη Μπαρτσελόνα και Over 158,5 στα 2,40 στη Stoiximan έχει πολύ ενδιαφέρον.

Τέλος, στο γαλλικό ντέρμπι, η Μονακό υποδέχεται την αρκετά... αδύναμη Βιλερμπάν. Εδώ θα πάμε με τους δύο πιο φορμαρισμένους παίκτες από κάθε ομάδα. Over 18,5 πόντους δηλάδή, στον Μάικ Τζέιμς, και Over 9,5 στον Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x