Stoiximan

Λίβερπουλ-Νάπολι με Stoiximan Master, Group D με Bet Builder

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο. Ανάλυση και προγνωστικά για τα ματς της Τρίτης.

Τελευταία στροφή στη φάση των ομίλων του Champions League και στο Άνφιλντ συγκρούονται για την πρωτιά του ομίλου η Λίβερπουλ με την Νάπολι, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Την παράσταση όμως στα ματς της Τρίτης κλέβει εξ ολοκλήρου το Group D. Μαρσέιγ - Τότεναμ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Άιντραχτ οι δύο αναμετρήσεις στο φινάλε, με τη βαθμολογία να έχει ως εξής: Τότεναμ 8, Σπόρτινγκ 7, Άιντραχτ 7 και Μαρσέιγ 6 βαθμοί. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στα ματς του 'Velodrome' και 'Jose Alvalade'!

Η Μαρσέιγ το πάλεψε στη Φρανκφούρτη και με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, δεν άξιζε την ήττα (2-1) από την Άιντραχτ. Πλέον έχει την υποχρέωση νίκης απέναντι στους Spurs, σενάριο που αυτομάτως τη στέλνει στους 16 της διοργάνωσης. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια της στη Ligue 1, παραμένοντας αήττητη τις πρώτες εννέα αγωνιστικές.

Όμως πλέον συμπλήρωσε μια τετράδα αγώνων, όπου κατέκτησε μόλις έναν βαθμό. Ηττήθηκε κόντρα σε Αζαξιό, Παρί Σεν Ζερμέν και Λανς, πριν μείνει στο 2-2 εκτός έδρας με το Στρασβούργο. Ματς στο οποίο προηγήθηκε 0-2 αλλά ισοφαρίστηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στην 5η θέση με 24 βαθμούς, θα χρειαστεί να δώσει μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο του Champions League.

Η Τότεναμ είχε την ευκαιρία να πάει άνετη στη Μασσαλία, αλλά αρκέστηκε στο 1-1 με τη Σπόρτινγκ στο Λονδίνο. Έμεινε πίσω στο σκορ, κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε και βρήκε δεύτερο γκολ με τον Κέιν στις καθυστερήσεις το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ. Φάση που ελέγχθηκε από το VAR για... τέσσερα λεπτά και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Με ισοπαλία στο 'Velodrome' προκρίνεται, με νίκη κατακτά σίγουρα και την πρώτη θέση. Φτάνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς, αφού μετά από δύο σερί ήττες στην Premier League (Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ) πέτυχε τεράστια ανατροπή στο 'Vitality Stadium' κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 49', αλλά Σεσενιόν (57'), Ντέιβις (73') και Μπετανκούρ στις καθυστερήσεις (92') υπέγραψαν τον θρίαμβο για το τελικό 2-3. Ματς στο οποίο η Τότεναμ είχε 69% κατοχή μπάλας και 19(!) κερδισμένα κόρνερ. Διατηρήθηκε έτσι στην 3η θέση και με 26 βαθμούς είναι στο -3 από τη Σίτι και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Τεράστιο ματς στη Μασσαλία, είδαμε τα βαθμολογικά δεδομένα και τα πράγματα είναι απλά για τις δύο ομάδες. Προφανώς η τακτική και η σκοπιμότητα θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην μορφή του αγώνα, όμως η ανάγκη της Μαρσέιγ για τρίποντο αργά ή γρήγορα θα φέρει μπόλικη δράση στο χορτάρι.

Οι άμυνες δεν εμπνέουν ασφάλεια και η ποιότητα παικτών όπως οι Σάντσες, Παγέτ, Κέιν και Σον μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα. Ο Νοτιοκορεάτης κυνηγός χρωστάει ένα μεγάλο ματς και έχει την ιδανική ευκαιρία να ρεφάρει την έλλειψη αποτελεσματικότητας που παρουσιάζει φέτος. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & να σκοράρει ο Σον σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το ίδιο οριακό είναι και το ματς στο 'Jose Alvalade'. Στο σενάριο της νίκης η Σπόρτινγκ κλειδώνει την πρόκριση και έχει ελπίδες για την πρώτη θέση (ήττα/ισοπαλία Τότεναμ), ενώ στους 16 θα βρεθεί και με ισοπαλία (υπερτερεί ακόμη και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Τότεναμ/ Άιντραχτ).

Στην περίπτωση που ηττηθεί και η Μαρσέιγ πάρει έστω έναν βαθμό κόντρα στους Spurs, μένει τέταρτη στον όμιλο. Η Φρανκφούρτη περνάει σίγουρα εφόσον νικήσει μέσα στην Πορτογαλία. Αν ηττηθεί, τότε θέλει ισοπαλία ή ήττα της Μαρσέιγ για να κρατήσει τουλάχιστον την 3η θέση και το εισιτήριο για το Europa League.

Η Σπόρτινγκ θα μπορούσε να ηττηθεί αλλά και να 'κλέψει' το τρίποντο στο Λονδίνο, αφού σπατάλησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Με την κόπωση να κάνει την εμφάνιση της αλλά και το κρίσιμο ματς με την Άιντραχτ να ακολουθεί, ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Αρούκα για τη Liga Portugal.

Έτσι, έμεινε στην 5η θέση με 19 βαθμούς, στο -6 από την δεύτερη Μπράγκα και το -12 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Ντόρτμουντ για τη Bundesliga υπέστη και η Άιντραχτ, που έχασε την ευκαιρία να μπει στην τετράδα. Έμεινε στην 5η θέση με 20 βαθμούς, αλλά και σε απόσταση βολής από την 4η θέση.

Στο ματς του πρώτου γύρου αποδείχθηκε πως ο τρόπος παιχνιδιού της Άιντραχτ βολεύει πολύ την Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν αποχωρίζεται ποτέ την επιθετική της λογική, δεν φοβάται να ρισκάρει και σκοράρει εύκολα. Όμως την ίδια στιγμή είναι και πολύ ευάλωτη ανασταλτικά.

Η Σπόρτινγκ παίζει εξαιρετικά στην κόντρα, είναι ταχύτατη στα άκρα και αποτελεσματική στη μετάβαση. Με τη σειρά της παρουσιάζει αμυντική ανισορροπία, ειδικά όταν δέχεται πίεση. Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Λισσαβώνα, με το 'πρέπει' στην πλευρά των φιλοξενούμενων. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & over 3,5 στο 3.05 της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Stoiximan Top-Up στα καταστήματα ΟΠΑΠ!

To… ρόστερ της Stoiximan ενισχύθηκε με μία ακόμα μέθοδο κατάθεσης. Τώρα μπορείς πλέον να κάνεις την κατάθεσή σου με Stoiximan Top-Up στα καταστήματα ΟΠΑΠ εύκολα και άμεσα!

To Stoiximan Top-Up ήρθε να προστεθεί σε μία ευρεία γκάμα τρόπου καταθέσεων στην οποία μεταξύ άλλων συναντάς Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Τραπεζική Πληρωμή, IRIS online payments, Αpple Pay, Viva Wallet, PayPal, paysafe card αλλά και Stoiximan.Cash!

 Ήρθε το Watch and Bet στη Stoiximan!

Παρακολουθείς το ματς LIVE στο κινητό και δεν θες να χάσεις στιγμή; Ήρθε το Watch and Bet στη Stoiximan όπου μπορείς να ποντάρεις βλέποντας ταυτόχρονα το παιχνίδι! Εύκολα & γρήγορα, με μία κίνηση! Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x