Stoiximan

Με Αραούχο στο 3.45 & Stoiximan Master με Super League

Aνάλυση και προγνωστικά για την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο., συμμετοχές έως τις 17:00 για το Stoiximan Master!

Η πρεμιέρα της Super League ανήκε στα φαβορί, θα δικαιώσουν τον χαρακτηρισμό και για την 2η αγωνιστική; Το Σάββατο στις 21:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στη Ριζούπολη. Η Ένωση πήρε το τρίποντο κόντρα στη Λαμία με πρωταγωνιστή τον Αραούχο που σκόραρε δις για το τελικό 3-0 υπέρ των 'κιτρινόμαυρων'. Κάπως υπερβολική η έκταση του σκορ με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα, με τη Λαμία να χάνει πέναλτι στο 0-0 όταν ο Ντε Βινσέντι σημάδεψε το δοκάρι από την άσπρη βούλα.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα πορευτεί με το 3-5-2, όπως έδειξε και στη διάρκεια της προετοιμασίας. Κλειδί της επιτυχίας θα είναι εν πολλοίς ο τρόπος που θα ανταποκριθούν παίκτες όπως οι Άμραμπατ και Τσούμπερ σε ρόλο full back, καλύπτοντας όλη την πλευρά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής η ΑΕΚ μπορεί να αισθάνεται ήσυχη, αφού οι Γιόνσον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος προσφέρουν λύσεις σε διαφορετικούς σχηματισμούς, τη στιγμή που η αναβάθμιση στους στόπερ με τον Βίντα θεωρείται δεδομένη.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στην πρεμιέρα του Βόλου, που έμεινε στο 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28', αντέδρασε εξαιρετικά και στο 65' είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Ντέλετιτς να σκοράρει το 3-1.

Δεν κατάφερε ωστόσο να ανταποκριθεί σωστά στο υπόλοιπο του αγώνα, έβγαλε πολλές ανασταλτικές αδυναμίες και είδε τον Μπαράλες να ισοφαρίζει στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Περιέργως ή μη, ο Τανσό... απολύθηκε μετά από αυτό το αποτέλεσμα και ο Κώστας Μπράτσος θα είναι στον πάγκο στην αναμέτρηση του 'Γ. Καμάρας'.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε φουριόζα, το ίδιο θέλει να συνεχίσει και σε αυτά τα ματς θα δείξει πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος του τίτλου τη φετινή σεζόν. Η νέα διάταξη και η φιλοσοφία του Αλμέιδα ευνοεί το παιχνίδι του Αραούχο, που πλέον έχει την ευκαιρία να βρεθεί κάμποσες φορές σε θέση βολής.

Ο Βόλος είναι ικανός στην κόντρα και μπορεί να βρει τις στιγμές του στο ματς, έστω κι αν δύσκολα θα πάρει κάτι από το 90λεπτο της Ριζούπολης. To στοίχημα να σκοράρει ο Αραούχο & over 2,5 κόρνερ για τον Βόλο στην αναμέτρηση σε απόδοση 3.45 στο Bet Builder της Stoiximan.

Stoiximan Master: Διεκδικείς 50.000€ δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το Stoiximan Master είναι εδώ κάθε εβδομάδα και εάν προβλέψεις σωστά έξι τελικά σκορ κερδίζεις εγγυημένα 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Αυτό το Σαββατοκύριακο οι 6 αναμετρήσεις μας ταξιδεύουν σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.

Προθεσμία συμμετοχής έως το Σάββατο στις 17:00, λίγο πριν τη σέντρα στο Στάμφορντ Μπριτζ!

Τσέλσι - Λέστερ

Γιουβέντους - Ρόμα

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μονακό

Φιορεντίνα - Νάπολι

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x