Stoiximan

Ο Zήσης Βρύζας στο Football Idols by Stoiximan!

Σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο EURO 2004 με τη Ρωσία και έδωσε την ιστορική πρόκριση στον ΠΑΟΚ μέσα στο Χάιμπουρι! Το Football Idols by Stoiximan υποδέχεται τον Ζήση Βρύζα!

Από το ελληνικό ποδόσφαιρο κατά καιρούς έχουν περάσει επιθετικοί… killers, οι οποίοι έγραψαν την δική τους ιστορία και δημιούργησαν τα ρεκόρ σκοραρίσματος που παραμένουν.

Ο σημερινός καλεσμένος ανήκει σε μια άλλη ποιοτική κατηγορία. Δεν ήταν μηχανή των γκολ, αλλά είχε την ποιότητα και τον χαρακτήρα για ν’ αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο γήπεδο και τη σφραγίδα του σε ιστορικά ματς.

Το Football Idols by Stoiximan υποδέχεται τον Ζήση Βρύζα. Όταν σκέφτεσαι τον Βρύζα, δύο γκολ σου έρχονται στο μυαλό. Κανένα δεν σημειώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τα δύο έχουν μείνει στην ιστορία.

Το πρώτο είναι αυτό που σημείωσε κόντρα στη Ρωσία, στο EURO 2004. Ένα γκολ που μετέτρεψε την ήττα σε… νίκη, καθώς με αυτό το τέρμα η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου.

Το δεύτερο είναι αυτό κόντρα στην Άρσεναλ στο «Χαϊμπουρι» που έδωσε στον ΠΑΟΚ την ιστορική πρόκριση κόντρα στους Κανονιέρηδες. Zisis the end όπως έγραφαν την επόμενη μέρα τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Στο 14ο επεισόδιο του «Football Idols By Stoiximan», ο Ζήσης Βρύζας μιλάει με ειλικρίνεια για την πορεία του, τα σκαμπανεβάσματα και την αντίδρασή του τη στιγμή που ένιωσε να χάνει τον έλεγχο και την ιταλική επιρροή του. Για το «παραμύθι» όπως το χαρακτηρίζει του Euro 2004 και την πορεία του ως στέλεχος μετά το τέλος της καριέρας του.

Απολαύστε το εδώ:



ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x