Stoiximan

Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Με σημείο ενδιαφέροντος το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, περιελάμβανε νέες μεταβολές στις αποδόσεις γύρω από το μακροχρόνιο στοίχημα.

Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις ομάδες που συγκροτούν την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το προβάδισμά του με 50 βαθμούς, μετά το 0-2 στο περιστέρι επί του Ατρόμητου. Η απόδοσή του στη Stoiximan για κατάκτηση τίτλου βρίσκεται πλέον στο 2.90. Η ΑΕΚ ακολουθεί με 3.00, έχοντας κερδίσει με 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακολουθεί τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση με 48 βαθμούς.

Η νίκη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με σκορ 2-0 επί του Ολυμπιακού, έφερε τους «πράσινους» στους 47 βαθμούς και την 3η θέση, ενώ η απόδοση των παικτών του Τερίμ είναι στο 3.10 για κατάκτηση τίτλου.

Ο Ολυμπιακός, μετά το αποτέλεσμα αυτό, έχοντας και απόσταση 9 βαθμών από την κορυφή, έχει 10.00 απόδοση για να κάνει τη ρελάνς και να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan

Το σημείο της σεζόν είναι πολύ σημαντικό, αφού την 22η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι δύο ομάδες των δύο πρώτων θέσεων της κατάταξης, αντιπαρατίθενται στο γήπεδο της Τούμπας με απόσταση δύο βαθμών μεταξύ τους και προφανώς το αποτέλεσμα του αγώνα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι αποδόσεις:
ΠΑΟΚ 2.90
ΑΕΚ 3.00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3.10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10.00
ΑΡΗΣ 5000.00

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x