Stoiximan

«Διπλό» ελπίδας με… οδηγό Μπακασέτα για την Ελλάδα

Η Ελλάδα δοκιμάζεται στην Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ υπάρχουν ακόμη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Να κυνηγήσει και να διεκδικήσει τις ελπίδες που έχει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης μετά τη νίκη επί της Σουηδίας θέλει η Ελλάδα, που δοκιμάζεται στην Γεωργία και θέλει να πάρει… το αίμα της πίσω για την «γκέλα» του πρώτου γύρου.

Γεωργία-Ελλάδα (19:00): Η γκέλα της 2ης αγωνιστικής με την Γεωργία έχει κοστίσει στην Ελλάδα, αφού θα βρισκόταν στο -1 και όχι στο -3 από τη δεύτερη Σουηδία. Απέναντί της έχει μια ομάδα σκληροτράχηλη, που ποντάρει στη δύναμη και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση, αλλά έχει τέσσερις διαδοχικές ήττες σε επίσημα και φιλικά ματς.

Η Ελλάδα έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά το 2-1 επί της Σουηδίας, αλλά όπως προείπαμε η «γκέλα» με τη Γεωργία αλλά και αυτή με το Κόσοβο έχουν στοιχίσει. Παρόλα αυτά, μπορεί να κυνηγήσει την τύχη της αλλά πρέπει να περάσει σήμερα από την Τιφλίδα. Καλύτερη ομάδα η Εθνική μας, προφανώς, ενώ έχει και έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική κατάσταση που μπορεί να την πάρει στην πλάτη του ξανά. Η νίκη της Ελλάδας στη Stoiximan προσφέρεται κοντά στο 2.30, ενώ το να σκοράρει ο Μπακασέτας το βρίσκουμε στο 4.30.

Σουηδία-Κόσοβο (19:00): Για τον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας, την ίδια ώρα η Σουηδία υποδέχεται το Κόσοβο. Σαφέστατα και είναι το φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι, αλλά βέβαια πρέπει να διορθώσουν το γεγονός πως πηγαίνουν σε αρκετά οριακές νίκες και δέχονται γκολ στα πέντε τελευταία ματς.

Από τη μεριά του το Κόσοβο δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες, αφού είναι στο -5 από τη δεύτερη θέση και έχει και ένα έξτρα ματς. Προφανώς παίζει για το γόητρο, αλλά και για την αξιοπρέπειά της. Το γεγονός, όμως, ότι αγωνίζεται κλειστά θα κάνει τη Σουηδία να… περικυκλώσει και να κατασκηνώσει έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ενώ έχει έναν παίκτη που μπορεί να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Ο λόγος για τον Φόρσμπεργκ, με τον Σουηδό εξτρέμ να προσφέρεται στο 2.87 στη Stoiximan να σκοράρει στον αγώνα.

Ελβετία-Β. Ιρλανδία (21:45): Πάμε και στο Ελβετία-Βόρειος Ιρλανδία. Η παρέα του Τσούμπερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στην έδρα της Ιταλίας και έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Βορείου Ιρλανδίας. Κάπως έτσι, οι ελπίδες της για την πρωτιά μειώνονται, ενώ δεν πρέπει να ηττηθεί από τη σημερινή της αντίπαλο που παίζει κλειστά και είναι ιδιαίτερα «σφιχτή» σαν ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, πρέπει να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση. Με νίκη στην Ελβετία, η Βόρειος Ιρλανδία θα την πιάσει και θα μπορεί να την προσπεράσει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα οι δύο ομάδες, ωστόσο η Ελβετία σίγουρα θα κρατήσει το κλασικό στιλ ποδοσφαίρου. Ανοιχτό και στρωτό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα επιθετικό και με πρόθεση να καθαρίσει το ματς από νωρίς. Η Βόρειος Ιρλανδία μπορεί να βρει γκολ οπότε θα προτιμήσουμε το goal/goal σε απόδοση 2.65 στη Stoiximan.

Nations League



Την Κυριακή, πάντως, έχει να δοθεί και ένας τίτλος. Περισσότερο γοήτρου είναι βέβαια, αφού πέραν από την κατάκτηση ενός τίτλου και από τα κοντά στα 10 εκατ. ευρώ που παίρνει η νικήτρια ομοσπονδία, το Nations League δεν προσφέρει κάτι έξτρα.

Ιταλία-Βέλγιο: Ο μικρός τελικός διεξάγεται στις 4 το μεσημέρι στο Τορίνο. Αν μπορούσαν οι δύο ομάδες, από τη στιγμή που δεν βρέθηκαν στον τελικό, δεν θα το έδιναν καν, αφού είναι αδιάφορο και όλα δείχνουν πως οι δύο προπονητές θα παρατάξουν τις ομάδες τους με πολλές αλλαγές. Σε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητα, χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις και χωρίς κίνητρο, δεν μένει από το να πάμε με τα γκολ. To goal/goal στο 1,78 στη Stoiximan είναι μια χαρά, όπως και το over 2,5 goals στο 2,00. Το συνδυαστικό g/g & over 2,5 goals το βρίσκουμε στο 2,30.

Ισπανία-Γαλλία: Η Ισπανία κατέβαλε την Ιταλία και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Ποδόσφαιρο κατοχής, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και οι πρωταθλητές Ευρώπης σπίτι τους, παίρνοντας μια... ρεβανς για το Euro. Καλή ομάδα η Ισπανια, με πολλούς νεαρούς και γεμάτη ταλέντο, αλλά της λείπει ο κλασικός φορ που θα καθαρίζει ματς αφού οι Ογιαρθάμπαλ, Φεράν Τόρες δεν είναι οι μεγάλοι γκολτζήδες.

Αντιθέτως, απέναντί της έχει μια ομάδα με τρομερή επιθετική γραμμή και... διαφόρων ειδών γκολτζήδες. Η Γαλλία έρχεται με φόρα από την απίθανη ανατροπή με 3-2 επί του Βελγίου, με τους Εμπαπέ, Μπενζεμά, Γκριζμάν να δείχνουν έτοιμοι να σηκώσουν κούπα, ο Πογκμπά το ίδιο αλλά οι τρικολόρ έχουν σοβαρά θέματα αμυντικά και αν δεν προσέξουν θα το πληρώσουν από την κυνική στην επίθεση Ισπανία.

Όλα δείχνουν πως το goal/goal θα επιβεβαιωθεί και εύκολα μάλιστα, με τη Stoiximan να μας το προσφέρει στο 1,83.

Συνοπτικά οι προτάσεις:
Γεωργία-Ελλάδα: 2 (2.30) / Eναλλακτική επιλογή: Να σκοράρει ο Μπακασέτας (4.30)
Σουηδία-Κόσοβο: Να σκοράρει ο Φόρσμπεργκ (2.87)
Ελβετία-Β. Ιρλανδία: Goal/goal (2.65)

Ιταλία-Βέλγιο Goal/goal (1,78)
Ισπανία-Γαλλία Goal/goal (1,83)

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x