Stoiximan

Όλο το Μουντιάλ παίζει LIVE στο sport-fm.gr

Η μεγαλύτερη παγκοσμίως ποδοσφαιρική διοργάνωση ξεκίνησε

Όλη η δράση μεταφέρεται στα γήπεδα του Κατάρ. Το παγκόσμιο κύπελο αναμένεται να μονοπωλήσει στο ενδιαφέρον του κόσμου αφού στη διοργάνωση θα βρίσκονται όλοι οι Super Star των γηπέδων…

Στα γήπεδα του Κατάρ θα δούμε τα μαγικά των Μέσι – Ρονάλντο - Νέιμαρ, την προσπάθεια της Πρωταθλήτριας Γαλλίας να κρατήσει τα σκήπτρα με… μπροστάρη τον Εμπάπε, ενώ θα μάθουμε και αν τελικά θα είναι αυτή η διοργάνωση που αποκτήσει ουσία το... «It’s coming home» που τραγουδούν οι Άγγλοι.

To Παγκόσμιο παίζεται στη Stoiximan με Ειδικά Missions, Μακροχρόνια στοιχήματα και πολλές καθημερινές εκπλήξεις & δώρα* (Όροι και προϋποθέσεις)

Το sport-fm.gr σε συνεργασία με τη Stoiximan, δημιούργησαν μια νέα ειδική ενότητα στην αρχική σελίδα του site, μέσα στην οποία οι χρήστες του site θα  μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη όλων των αγώνων από τα Live Widgets, να δουν τα στατιστικά και την εξέλιξη όλων των αγώνων.

Κάθε Live αγώνας θα περιλαμβάνει και τα ειδικά widget odds της Stoiximan ενώ εντός του ειδικού Mini site, οι χρήστες θα μπορούν να διαβάσουν τις στοιχηματικές προβλέψεις και αναλύσεις των συντακτών.

Όλο το φάσμα του προγράμματος των αγωνιστικών, θα καλυφθεί από 20 κείμενα με τις προτάσεις των ειδικών και την ανάλυση των αγώνων της ημέρας.

Μείνετε συντονισμένοι και ενήμεροι με όλα όσα θα συμβούν στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x