Stoiximan

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον δρόμο προς την πρόκριση με δυνατές επιλογές!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται με Τσουκαρίτσκι και Χαρτς αντίστοιχα, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους Europa και Conference League.

Σπουδαίες μάχες με στόχο την πρόκριση στους ομίλους των Europa και Conference League, δίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απέναντι σε Τσουκαρίτσκι και Χαρτς αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη σερβική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22:00. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν αποτελεί φόβητρο, με το σύνολο του Μαρτίνεθ να θεωρείται το φαβορί για να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να εκμεταλλευτούν και την έδρα τους και να πιέσουν αρκετά, ακόμη και εάν βρουν νωρίς κάποιο γκολ, με την επιλογή να κερδίσουν 6 -ή και περισσότερα- κόρνερ να θεωρείται αρκετά δελεαστική (2.00).

Πέραν αυτού, με την μεσοεπιθετική λειτουργία που διαθέτουν, αναμένεται να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ το να έχει 7 ή περισσότερες στον στόχο συναντάται επίσης σε πολύ καλή απόδοση (2.02).

Όσον αφορά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούνται από τη Χαρτς στην Σκωτία (21:45). Ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι αρκετά ανοιχτό, με την επιλογή του over 2.5 τέρματα να βρίσκεται στο πολύ δελεαστικό 2.00, με τις δύο ομάδες να το επιβεβαιώνουν το εν λόγω στατιστικό στα τελευταία τους παιχνίδια.

Όσον αφορά το φαβορί του ζευγαριού, αυτό δεν είναι άλλο από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Για τον λόγο αυτό, οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι βρίσκονται και σε εξαιρετική κατάσταση, θα επιτεθούν για να ψάξουν το γκολ.

Ακόμη πιο πιθανό να αναζητήσουν κάποιο γκολ θα είναι εάν το δεχθούν πρώτοι από τους Σκωτσέζους, με την κάλυψη του Χ2 και over 1.5 τέρματα να βρίσκεται στο 1.95, κάτι που σημαίνει ότι και σε περίπτωση ισοπαλίας (ή νίκης του ΠΑΟΚ φυσικά) και επίτευξης περισσότερων από δύο τερμάτων, το σημείο επαληθεύεται.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x