Stoiximan

Παναθηναϊκός με Bet Builder στο 6.20, ΑΕΚ με 3.70

Ζόρικη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία, ξεκάθαρο προβάδισμα για την ΑΕΚ με Κηφισιά. Ανάλυση και προγνωστικά.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι αναμετρήσεις για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στις 17:30 του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο «Αθανάσιος Διάκος», όπου η Λαμία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, φτάνουν στο ματς από αήττητο τεσσάρων αγώνων και τρεις σερί νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Με αποτέλεσμα να φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Ο Βόκολος έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας του, που δεν κρύβεται αλλά παίζει για τη νίκη.

Δεν τίθεται κανένα θέμα παραμονής στην κατηγορία, αντίθετα η Λαμία μοιάζει αποφασισμένη να διεκδικήσει μια θέση στα playoffs. Έστω κι αν πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Ως πρωτοπόρος της Stoiximan Super League πάει στο «Αθανάσιος Διάκος» ο Παναθηναϊκός. Μετά το 5-0 επί του Ατρομήτου και τις δικαστικές εξελίξεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Στα 45'' ο Σπόραρ άνοιξε το σκορ και μαζί τον δρόμο για ένα άνετο 5-0 στη Λεωφόρο. Δεν σηκώνει κριτική η αναμέτρηση, ειδικά από τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Η επιθετική συνέπεια της ομάδας του Γιοβάνοβιτς είναι χαρακτηριστική, ενώ ανταποκρίνεται καλά και στο ανασταλτικό κομμάτι παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις θέσεις των στόπερ. Το ρόστερ έχει βάθος και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η προσαρμογή και το ροτέισον να γίνεται με σχετική άνεση.

Σαφές φαβορί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία, ωστόσο το έργο του δεν είναι εύκολο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ/2 & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 6.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 20:00, στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», η Κηφισιά υποδέχεται την ΑΕΚ. Μάχης παραμονής δίνουν οι νεοφώτιστοι, που μετά από τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα σε Λαμία, Άρη και ΟΦΗ, ηττήθηκαν 2-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καπάν στο 71', η Κηφισιά μείωσε με τον Οζέγκοβιτς στο 82', ωστόσο αμέσως μετά έμεινε με εννιά παίκτες και δεν είχε τρόπο να πιέσει για την ισοφάριση.

Οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο σε τέτοια παιχνίδια και η έλλειψη εμπειρίας είναι ένα επιπλέον εμπόδιο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Βρίσκει τρόπο να γίνει απειλητική η Κηφισιά και φτάνει στο γκολ, όμως παρουσιάζει ανασταλτική ανεπάρκεια και μαζί ένα παθητικό 18 τερμάτων σε εννέα παιχνίδια.

Σε περίπατο εξελίχθηκε για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κατάφερε να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό και τους χώρους δράσης του αντιπάλου, έπαιξε με το μίνιμουμ των επαφών, κράτησε τον ΠΑΟΚ στα 0.06 xG και με τέρματα των Πινέδα (17'), Ελίασον (54') έφτασε στο τελικό υπέρ της 2-0.

Εμφατική συνολικά η αντίδραση της μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, καθώς απάντησε με τρεις σερί νίκες και συνολικά γκολ 8-0. Στο -2 από την κορυφή, ψάχνει ένα ακόμη τρίποντο για να μείνει σε τροχιά κορυφής.

Από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, ωστόσο ο Αλμέιδα έχει αφθονία ποιοτικών λύσεων στο ρόστερ και τον τρόπο να αξιοποιεί τους παίκτες του σε διαφορετικούς ρόλους.

Η Κηφισιά είναι φιλότιμη και παλεύει όλα τα ματς, ωστόσο η διαφορά ποιότητας με την ΑΕΚ είναι μεγάλη και πολύ δύσκολα θα βρει τρόπο να ξεπεράσει αυτό το χάντικαπ. Το συνδυαστικό στοίχημα 2(-2) & Να σκοράρει ο Τσούμπερ σε απόδοση 3.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x