Stories

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Όταν ο Βίντα σκόραρε στο 98' χαρίζοντας την πρόκριση στην Ντινάμο!

Η μοίρα στο ποδόσφαιρο παίζει πολλές περίεργα παιχνίδια. Ο Βίντα το 2012 χάρισε πρόκριση στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και 11 χρόνια μετά ήταν εκείνος ο οποίος της τη στέρησε ως παίκτης της ΑΕΚ.

Η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται, στη ζωή γενικότερα, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές και από την ανάποδη.
Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του Ντομαγκόι Βίντα.

Του «χρυσού» σκόρερ της ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, έπειτα από το φιλί της ζωής από τον Αραούχο. Ο 34χρονος στόπερ έστειλε την Ένωση στα playoffs του Champions League με γκολ στο 90’+10’ και δεν επρόκειτο για την πρώτη φορά που ντύθηκε ήρωας.

Ως γνωστόν, ο Κροάτης αμυντικός έχει αγωνιστεί στην Ντινάμο, της οποίας τη φανέλα φόρεσε το διάστημα 2011-13. Στις 25 Ιουλίου του 2012 της είχε χαρίσει την πρόκριση στην αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς, σκοράροντας στο «Μάξιμιρ» με κεφαλιά στο 90’+8’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του είχε σημειώσει ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Άντε Ρουκάβινα. Το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1 και συνεπώς αν δεν πετύχαινε το γκολ ο Βίντα, οι Βούλγαροι θα έπαιρναν την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, αφού ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.



Εν τέλει, η Ντινάμο, άφησε εκτός στη συνέχεια τις Σέριφ Τίρασπολ και Μάριμπορ με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει συμμετοχή στα τελικά της διοργάνωσης, όπου κληρώθηκε με Παρί Σ. Ζ., Πόρτο και Ντιναμό Κιέβου και τερμάτισε τελευταία με έναν βαθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x