Stories

«Απαγορευμένος» ο Στεφάνσκι του Μαρσέιγ-ΑΕΚ στην Πολωνία σε αγώνες των Κούτρη και Κουλούρη!

Η ΑΕΚ έφυγε από τη Μασσαλία με αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Στεφάνσκι. Ο Πολωνός δεν σφυρίζει αγώνες της ομάδας των Κούτρη και Κουλούρη λόγω σοβαρού λάθους την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ με 3-1 στο «Βελοντρόμ» και έπεσε από την κορυφή του ομίλου στο Europa League. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ήταν μοιραίος για την «Ένωση» με το προσωπικό λάθος, το πέναλτι και την αποβολή, όμως οι διαιτητικές αποφάσεις του Ντάνιελ Στεφάνσκι προκάλεσαν την αντίδραση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Πολωνός, μαζί με τον συμπατριώτη του Τόμας Κβιατκόφσκι στο VAR κατακύρωσαν το γκολ του Βιτίνια, στο οποίο η ΑΕΚ ζητά επιθετικό φάουλ στον Βίντα, ενώ συμφώνησαν στον αυστηρό καταλογισμό πέναλτι του Άμραμπατ πάνω στον Λόντι. Οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στους αρμόδιους της UEFA.

Βέβαια ο Ντάνιελ Στεφάνσκι, πέρα από το περσινό ντέρμπι «Δικεφάλων» της κανονικής διάρκειας πέρσι στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0), έχει παρελθόν με την ελληνική εκπροσώπηση στην Πολωνία. Στο τέλος της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα της χώρας του στέρησε στην Πόγκον Σέτσιν, στην οποία αγωνίζονται Λεονάρντο Κούτρης και Ευθύμης Κουλούρης, την ιστορική τρίτη θέση.



Στην τελευταία αγωνιστική, η Πόγκον χρειαζόταν τη νίκη στην έδρα της Γκόρνικ για να «κλειδώσει» το.... χάλκινο μετάλλιο που παίρνουν οι τριταθλητές Πολωνίας και μαζί ένα μπόνους περίπου 900.000 ευρώ! Ως VAR τότε ο Στεφάνσκι δεν είδε ξεκάθαρο μαρκάρισμα σε παίκτη της ομάδας των Ελλήνων εντός περιοχής στο 91ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1 και ακολούθως δεν κάλεσε τον διαιτητή του αγωνιστικού χώρου, τον... Κβιατκόφσκι που χθες ήταν στη Μασσαλία στο VAR, να ελέγξει την φάση στο μόνιτορ.

Έκτοτε, η Πόγκον ζήτησε, με ανακοίνωση, να μην διαιτητεύσει ξανά ο συγκεκριμένος δικό της αγώνα! «Δεν μπορεί τέτοια διαιτητικά λάθη και η έλλειψη σχολαστικότητας να διαμορφώνουν αποτελέσματα. Θεωρώ σκανδαλώδες ότι δεν καταλογίστηκε αυτό το πέναλτι και στερηθήκαμε ένα σημαντικό χρηματικό μπόνους για την τρίτη θέση», είχε δηλώσει τότε ο αθλητικός διευθυντής της Πόγκον, Ντάριους Άνταμτσουκ.

Τα πολωνικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως αμέσως μετά το ματς ο Κβιατκόφσκι είδε τη φάση σε replay και «πάγωσε», ενώ ερωτηθείς γιατί δεν κλήθηκε από τον VAR Στεφάνσκι, για να διορθώσει την παράλειψή του, απάντησε «δεν έχω ιδέα».

Δείτε τη φάση (στο 4:33 του βίντεο):


Eπιμέλεια: Θανάσης Κρητικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x