Stories

Η… ροκ πρώτη συνάντηση του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό είχε δυο αποβολές!

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα πάρει τη θέση του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακό αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γάλλο προπονητή να έχει… έντονο παρελθόν απέναντι στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον οργανισμό του Ολυμπιακού με τη φυγή του Μίτσελ, έφεραν τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των playoff της Stoiximan Super League (05/04, 21:00). Ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα «τελικού» και για τις δυο ομάδες στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν είναι άπειρος από τους πάγκους του πρωταθλήματος αφού στο παρελθόν βρέθηκε τόσο στον Λεβαδειακού, όσο και στον Πανιώνιου και αν γυρίσουμε το χρόνο στον Αύγουστο του 2017 θα βρούμε μια… ροκ συνάντηση ανάμεσα στους Ανιγκό και Ραζβάν Λουτσέσκου.
ΠΑΟΚ: Η… ροκ πρώτη συνάντηση του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της σεζόν 2017-18 ο Ρουμάνος τεχνικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Λεβαδειακό μετά τον «βαρύ» αποκλεισμό από την Έστερσουντ, σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και με τις δυο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Ωστόσο, αν κάτι θυμάται κανείς από την εν λόγω αναμέτρηση είναι η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους Ανιγκό και Λουτσέσκου που οδήγησε στην αποβολή και των δυο. Όλα ξεκίνησαν από μια φάση όπου ο Πρίγιοβιτς έπιασε «αέρα» αντί για τη μπάλα σε σουτ που επιχείρησε και έπεσε στο έδαφος. Ο Λουτσέσκου άρχισε να διαμαρτύρεται στον διαιτητή, Μάνταλο ζητώντας του να καταλογίσει πέναλτι.

Εκεί, ο Ανιγκό παρατήρησε τι συνέβη και απάντησε στον Ρουμάνο με έντονο ύφος ότι δεν υπάρχει μαρκάρισμα και πως ο Πρίγιοβιτς έπεσε μόνος του στο έδαφος.
ΠΑΟΚ: Η… ροκ πρώτη συνάντηση του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό

Όλο αυτό, είχε ως αποτέλεσμα οι δύο προπονητές να ανταλλάσσουν «γαλλικά» και να μην σταματούν ακόμη και από τις συνεχόμενες προειδοποιήσεις του διαιτητή, Σταύρου Μάνταλου, που οδηγήθηκε στο τέλος, να τους αποβάλλει για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
ΠΑΟΚ: Η… ροκ πρώτη συνάντηση του Λουτσέσκου με τον Ανιγκό

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν, ότι το ενδιαφέρον για το προσεχή ντέρμπι του Φαλήρου δεν θα αφορά μόνο τον αγωνιστικό χώρο και τους 22 παίκτες, αλλά και τους πάγκους των δυο «μονομάχων»…

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x