sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Super League: Η ενδεκάδα της 20ής αγωνιστικής

Οι κορυφαίοι της 20ής αγωνιστικής της Super League με τα μάτια των συντακτών του sport-fm.gr.

Δύο μεγάλες εκπλήξεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο να παίρνουν μεγάλες νίκες στην Αθήνα, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ το ντέρμπι της Τούμπας είχε τον ΠΑΟΚ να μένει με τις εντυπώσεις, αλλά τον Ολυμπιακό να έχει την ουσία μένοντας αήττητος στη Θεσσαλονίκη με το τελικό 1-1.

Το sport-fm.gr φορά, λοιπόν, το προπονητικό του κοστούμι και επιλέγει την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Βατσλίκ: Πολλοί έκαναν το λάθος να αναρωτηθούν για την αξία του Τόμας Βατσλίκ κι αν θα μπορούσε να πάρει θέση στην εστία του Ολυμπιακού. Ο Τσέχος έδωσε μια πολύ μεγάλη απάντηση για αυτό στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού πραγματοποίησε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Καρμόνα: Αλάνθαστος αμυντικά, περιόρισε τα εξτρέμ του Παναθηναϊκού και από την πλευρά του δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν ρήγματα-φάσεις κόντρα σε μια ομάδα που βασίζει πολλά στο παιχνίδι της στα άκρα τόσο με την μπάλα, όσο και χωρίς αυτή.

Χριστόπουλος: Ο παίκτης που σταματάει το σουτ του Σάντσες που έχει πορεία προς την εστία και καταλήγει στο ακυρωθέν γκολ του Αϊτόρ. Καθάρισε κάθε γέμισμα προς την αντίπαλη περιοχή. Παρότι νεαρός σε ηλικία, έπαιξε σαν να έχει χρόνια στη Super League και κόντρα στον Καρλίτος. Ογκόλιθος.



Χατζηισαΐας: Ναι μεν ο Ατρόμητος ηττήθηκε, αλλά ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό και έδωσε άλλον αέρα στα μετόπισθεν και κυρίως εμπιστοσύνη στους παίκτες μπροστά του. Αν η παρουσία του είναι το έναυσμα για ανάλογες εμφανίσεις, θα φανεί στη συνέχεια, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ατρόμητος χρειάζεται αυτή την εσωτερική μεταγραφή, για να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Πίρσμαν: Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο για τον αριστερό μπακ του ΠΑΣ, αλλά αυτός μένει προς το παρόν στη βάση του και κόντρα στον Απόλλωνα ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε ένα γκολ, είχε τις κλασικές του προωθήσεις και γενικότερα ήταν ίσως ο καλύτερος του αγωνιστικού χώρου.

Κάνιας: Στο πρώτο καλό ημίχρονο του Ιωνικού, ο Ισπανός ήταν το απαραίτητο «δυναμό» στη μεσαία γραμμή των Νικαιωτών, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες και μοιράζοντας έξοχα το παιχνίδι στα άκρα της ομάδας του. Κερασάκι στην τούρτα το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, που μπορεί να είναι και το καλύτερο της αγωνιστικής.



Ματίγια: Αναπληρωματικός πλέον στον Άρη και τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα. Βρήκε χώρο να παίξει και αν μη τι άλλο το ευχαριστήθηκε. Παράλληλα, επειδή στον Άρη η υπόθεση-πέναλτι έχει αποδειχθεί πονεμένη ιστορία, δεν πρέπει να περάσει στα… ψιλά το γεγονός ότι ευστόχησε στην πρώτη εκτέλεση.

Κούρτιτς: Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Κούρτιτς δεν χρειάστηκε να κάνει το κλασικό του δρομολόγιο στη βούλα του πέναλτι, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν και πάλι από τους κορυφαίους της ομάδας του. Η παρουσία του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητη και αυτό αποδείχθηκε και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ρεγκατέν: Πολύ καλή απόδοση από τον εξτρέμ του Βόλου κυρίως σε τακτικό επίπεδο, λόγω και των απαιτήσεων που είχε η εν λόγω αναμέτρηση. Μόνιμος πονοκέφαλος για την άμυνα της ΑΕΚ, ενώ έφτασε και κοντά στο γκολ, αφού είχε και δοκάρι. Από τους βασικούς λόγους που ο Βόλος πέτυχε αυτό το ιστορικό διπλό.

Μανούσος: Σε μία χρονιά που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ο Γιώργος Μανούσος μπήκε στο ματς και χάρισε στη Λαμία μία ανέλπιστη νίκη, που μπορεί να χαρακτηριστεί και άλμα προς την παραμονή. Μπήκε στο 63’ της αναμέτρησης και με γκολ στο 82’ και το 87’ διαμόρφωσε το 2-1 για την ομάδα του επί του ΟΦΗ, με μια τρομερή ανατροπή.





Φαν Βέερτ: Ακόμα ένα λαβράκι του Βόλου, που τον έφερε το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον Τάσο Δουβίκα. O 22χρονος είχε πέρυσι 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ο Φαν Βέερτ έχει ήδη 13 και περίπου μισό πρωτάθλημα μπροστά του. Κόντρα στην ΑΕΚ είχε και τα δύο γκολ της νίκης των Θεσσαλών και το όνομά του θα γραφτεί με… χρυσά γράμματα.



Super League: Η ενδεκάδα της 20ής αγωνιστικής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x