sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Super League: Η ενδεκάδα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει την 11άδα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής!

Πρωτάθλημα... τέλος; Όχι!

Ακολουθούν, φυσικά, τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, την κλήρωση των οποίων θα τη μάθουμε σήμερα (15/3) το απόγευμα, 18:30 για τα πρώτα και 19:15 για τα δεύτερα.

Η κανονική διάρκεια της Super League, ωστόσο, ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr, πιστό στο ραντεβού του με την προπονητική, σας παρουσιάζει την 11άδα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής!

Τερματοφύλακας: Μανδάς (Ατρόμητος)

Σε μία αγωνιστική όπου οι τερματοφύλακες, σε γενικές γραμμές, δεν... έβγαζαν και μάτια -ούτε γκολ- ο γκολκίπερ του Ατρόμητου κατάφερε να αποκρούσει πέναλτι, ενώ ήταν «εκεί», όποτε χρειάστηκε, βάζοντας «στοπ» στη Λαμία.



Δεξί μπακ: Ανδρούτσος (Ολυμπιακός)

Καλή παρουσία και με γκολ για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, που έδειξε αρκετά ορεξάτος ξανά. Έκανε, βέβαια, κάποια λάθη, αλλά συνολικά η εικόνα του ήταν καλή, σε ένα βράδυ για τον Ολυμπιακό στη Λάρισα, άλλωστε, όπου πολλοί παίκτες του έδωσαν από λίγα.

Κεντρικός αμυντικός: Μήτογλου (Βόλος)

Εξαιρετική εμφάνιση για τον στόπερ του Βόλου. Έχει «εξαφανίσει» κάθε κίνδυνο για την εστία της ομάδας του, κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τους παίκτες της ΑΕΚ. Μόλις ένα λάθος, καίριες επεμβάσεις, φοβερός.



Κεντρικός αμυντικός: Κάργας (ΠΑΣ Γιάννινα)

Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, συνολικά, έκανε εξαιρετική δουλειά για μια ακόμη φορά στην Τρίπολη, φτάνοντας να διατηρήσει το μηδέν για 390 λεπτά! Αν μπορούσαμε θα βάζαμε όλη την τετράδα, αλλά θα αρκεστούμε στον Κάργα, που πρόσθεσε άλλη μία ηγετική εμφάνιση. Ανίκητος!

Αριστερό μπακ: Γκάνεα (Άρης)

Από τους καλύτερους παίκτες του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ ο Ρουμάνος μπακ. Αμυντικά δεν είχε πολλά προβλήματα, ενώ στην επίθεση είχε μεγάλη συμμετοχή με τα ανεβάσματά του και τις σέντρες του.

Μέσος: Νιάς (Παναθηναϊκός)

Άλλη μία καλή παρουσία από τον Σενεγαλέζο μέσο, ο οποίος, ως… είθισται, έτρεξε πολλά μέτρα, κατάφερε να καλύψει χώρους στον τομέα ευθύνης του, ενώ είχε και μερικές σωστές τοποθετήσεις στα στημένα, αποκρούοντας με το ψηλό κορμί του.

Μέσος: Βιγιαφάνιες (Παναθηναϊκός)

Κορυφαίος όλων ο «Βίγια» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έκανε το πρώτο του πραγματικά καλό παιχνίδι με τα πράσινα! Συμμετοχή και στα δύο τέρματα, παρουσία σε άμυνα και επίθεση, διάθεση και πνεύμα… μαχητή, τα έδωσε όλα, ξεχωρίζοντας λίγο παραπάνω, αλλά και δείχνοντας γιατί είναι τόσο απαραίτητος. Υ.Γ.: Το ξέρουμε ότι έπαιξε αριστερά, αλλά θα ήταν αδικία να μη βάλουμε εκεί τον Μπεντινέλι, οπότε ανακατέψαμε την τράπουλα...



Δεξί εξτρέμ: Μπερτόγλιο (Άρης)

Απολαυστικός. Απλά. Πέρα από την ωραία ατομική ενέργεια και την ασίστ στο γκολ του Μήτρογλου στο 6', είχε μεγάλη συνεισφορά στο ματς. Βοήθησε με την πίεση και τα κλεψίματά του (5), ενώ κυκλοφόρησε ιδανικά την μπάλα.



Αριστερό εξτρέμ: Μπεντινέλι (Απόλλων Σμύρνης)

Πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση. Δεν είναι μόνο η τρομερή ασίστ του στον Σλίβκα, με την οποία, ουσιαστικά, «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων. Συνάμα ήταν και ο πιο και δραστήριος παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Επιθετικός: Μακέντα (Παναθηναϊκός)

Ο Ιταλός είχε να αγωνιστεί ως βασικός στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Παρότι δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς, στην πρώτη φάση που του παρουσιάστηκε, σκόραρε! Αν δεν έβγαινε αναγκαστικά αλλαγή, θα πρόσφερε ακόμα περισσότερα σίγουρα…



Επιθετικός: Δουβίκας (Βόλος)

Ο πολυτιμότερος -μαζί με τον Μήτογλου- του Βόλου. Ευστόχησε στο πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, είχε άλλες δύο τελικές και γενικά, κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του, η -ούτως η άλλως... φουρτουνιασμένη φέτος- άμυνα της ΑΕΚ βρισκόταν σε «τρικυμία»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x