sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η καλύτερη ενδεκάδα της 19ης αγωνιστικής στη Super League

Το sportfm.gr βγάζει ξανά τον προπονητή που κρύβει μέσα του και σας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της 19ης αγωνιστικής της Super League!

Και οι 11 ήταν υπέροχοι!

Στο sportfm.gr τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε, διαφωνήσαμε, τελικά τα βρήκαμε και καταλήξαμε στους 11 κορυφαίους της 19ης αγωνιστικής της Super League!

Ιδού:

Σα: Αν ο Ελ Αραμπί δεν έκανε -πάλι- πράματα και θάματα, θα μπορούσε να είναι ο MVP του ντέρμπι. Σε τέσσερις περιπτώσεις, με Κρμέντσικ, Τζόλη, Ουάρντα και Ελ Καντουρί, κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ και έδειξε πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι.

Οικονομόπουλος: Τρομερό παιχνίδι, με πολλή δουλειά στο δεξί άκρο της άμυνας, συναγωνιζόταν επάξια τον Μάρβιν Πίρσμαν απέναντι για το ποιος είναι ο καλύτερος του γηπέδου. Στο 50ό λεπτό κάνει εκείνη την απίστευτη επέμβαση πάνω στη γραμμή στο φάουλ του Λιβάι Γκαρσία, κρατώντας το μηδέν.

Σεμέδο: Αρχοντική εμφάνιση από τον στόπερ του Ολυμπιακού. Αρχικά πιέστηκε και έκανε κάποια λάθη σε μεταβιβάσεις, ωστόσο όσο περνούσε το ματς γινόταν ολοένα και καλύτερος, πιο σταθερός και πιο σοβαρός. Έδωσε πολλές μάχες με τον Κρμέντσικ, και στις περισσότερες βγήκε νικητής.

Ροζ: Κάτι παραπάνω από έναν χρόνο είχε να σκοράρει ο αμυντικός του Άρη και... θυμήθηκε να το πράξει την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στη Λάρισα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Πίρσμαν: Απλά, εκπληκτικός. Ο καλύτερος του ΠΑΣ, βοήθησε και ανασταλτικά και δημιουργικά, εξαφανίζοντας τον πιο ποιοτικό παίκτη της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία. Μεγάλο παιχνίδι από τον Βέλγο.

Εμβιλά: Εξαιρετικός! Πρώτος σε ποσοστό εύστοχων πασών στο ματς που άγγιζε το 95%, είναι από τους καλύτερους χαφ στο πρωτάθλημα και από τους μέσους που έχουν την σωστή πρώτη πάσα. Κέρδισε πολλές μάχες στον άξονα, βοήθησε την ομάδα του να ισορροπήσει το παιχνίδι μετά το 25λεπτο και γενικότερα έκανε τη διαφορά στον άξονα.

Ταχάρ: Ο καλύτερος του Παναιτωλικού στο κέντρο, έτρεξε πολύ. Μετά το γκολ, δε, που δέχεται ο Παναιτωλικός, δεν έχασε μονομαχία και βοήθησε την ομάδα του να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να φτάσει, τελικά, στην ισοφάριση απέναντι στον Ατρόμητο.

Μαουρίσιο: Λειτούργησε σαν… προπονητής για τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο. Με «καθαρό» μυαλό, με αντοχές για μεγάλο διάστημα, με συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του, αν μη τι άλλο κατάφερε να μην φανεί το αριθμητικό μειονέκτημα και μάλιστα αγωνιζόμενος σε έναν νευραλγικό χώρο.

Ντέλετιτς: Κάνει την ασίστ με εκτέλεση φάουλ για το γκολ του Καραμάνου, έχει μια μαγική συνεργασία με τον σκόρερ στην έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, και δοκάρι με φοβερό σουτ εκτός περιοχής. Γενικά, εξαιρετικό παιχνίδι, ταλαιπώρησε από δεξιά την άμυνα του Απόλλωνα, που δεν βρήκε τρόπο να τον αντιμετωπίσει.

Λεό: Βάζει γκολάρα, «καθαρίζοντας» την ιστορική νίκη του ΠΑΣ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Μόνιμη πηγή κινδύνου από αριστερά, κάθε κόντρα των Ηπειρωτών από την πλευρά του προκαλούσε πανικό στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Ο Μπακάκης θα τον βλέπει στον ύπνο του…

Ελ Αραμπί: O κορυφαίος του Ολυμπιακού και της αγωνιστικής. Στο δεύτερο ημίχρονο έχει κάνει… παπάδες! Άνοιξε το σκορ μετά την τρομερή μπαλιά του Μπουχαλάκη δείχνοντας πόσο... killer είναι, ταλαιπώρησε τρεις αντιπάλους και έδωσε ασίστ στο 2-0 του Καμαρά, ενώ το 3-0 του Βρουσάι έχει ξεκινήσει από δική του κάθετη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x