Tips By Markos

Η Κέρκυρα με το… «χρυσό» πορτοκάλι και τα… χρυσαφένια νερά!

Ο Δημήτρης Μάρκος μας ξεναγεί στην μαγευτική Κέρκυρα, με το «χρυσό» πορτοκάλι και την παραλία με τα... χρυσαφένια νερά.

Ο Δημήτρης Μάρκος συνεχίζει το ρεπορταζ σε όλη την Ελλάδα! Αυτή τη φορά βρέθηκε στην Κέρκυρα, την πατρίδα του … «χρυσού» πορτοκαλιού, του κουμ κουατ που καλλιεργείται μόνο στο νησί των Φαιάκων και παράγονται από δεκάδες προϊόντα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρήκε λίγο χρόνο να ρίξει μια βουτιά και στο Μπαρμπάτι, την παραλία με τα… χρυσαφένια όπως τα χαρακτήρισε νερά!

@tipsbymarkos Χρυσές Ρόγες από Πορτοκάλι… #f#fypviralvideos #f#foryouf#foryourpage#f#foru ? πρωτότυπος ήχος - Tips?By?Markos


@tipsbymarkos Είναι η Νο1 παραλία της Κέρκυρας αυτή με τα χρυσαφένια νερά; #fyp #corfu #foryou #foryourpage #foru ? πρωτότυπος ήχος - Tips?By?Markos

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x