Δελτία Τύπου

To Nike Living Room Cup ολοκληρώνεται με ένα All-Star week

Tο Nike Living Room Cup, που ολοκληρώνεται με ένα All-Star Week πρωταθλητών.

Το 2020, οι αθλητές σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να δείξουν με θαρραλέα αισιοδοξία ότι ο αθλητισμός μπορεί να γίνει μια καθημερινή συνήθεια μέσα στο σπίτι. Το Living Room Cup, μια σειρά ψηφιακών προπονήσεων προσφέρει ένα νέο πεδίο για να συναγωνιστείς επαγγελματίες αθλητές της Nike, μέσα από εβδομαδιαίες προκλήσεις που ανανεώνονται κάθε Κυριακή.

Μετά τις προκλήσεις του Cristiano Ronaldo και άλλων μεγάλων διεθνών αθλητών, το Nike Living Room Cup ολοκληρώνεται με ένα All-Star Week, όπου παγκόσμιοι πρωταθλητές μας προκαλούν να ξεπεράσουμε τις επιδόσεις τους. Κάθε μέρα αυτής της εβδομάδας, ένας αθλητής θα βάζει και μια πρόκληση:

Την Δευτέρα η Caster Semenya κάνει Cobra Push Ups

Την Τρίτη ο Virgil Van Dijk κάνει Boss Abs Blaster

Την Τετάρτη ο Alex Ovechkin κάνει Lateral Burnouts

Την Πέμπτη η Simona Halep κάνει Baseline Blitz

Μπορείς να μοιραστείς τις επιδόσεις σου στο προφίλ σου στο Instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtags #playinside και #thelivingroomcup για να συμμετέχεις στις προκλήσεις.

Ειδικές προπονήσεις, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην πρόκληση κάθε εβδομάδας, θα είναι διαθέσιμες στο Nike Training Club app. Το Living Room Cup είναι ένα ακόμα παράδειγμα της ολιστικής προσέγγισης της Nike για την υποστήριξη όλων των αθλητών στην προσπάθειά τους να παραμένουν σε φόρμα μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x