WRC

VW - έτοιμη να υπερασπιστεί τους τίτλους στα ράλι

Η αποστολή της Volkswagen ξεκίνησε από τη βάση της στο Βόλσμπουργκ προκειμένου να υπερασπιστεί με επιτυχία τους τίτλους της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC).

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen AG, Δρ. Μάρτιν Βίντερκορν και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τεχνολογική Ανάπτυξη, Δρ. Χάιντς – Γιάκομπ Νόισερ, σήμαναν την έναρξη της πορείας της αγωνιστικής ομάδας Volkswagen Motorsport προς το Ράλι Μόντε Κάρλο, που ανοίγει τη φετινή σεζόν του WRC, 14-19 Ιανουαρίου.

Σε μια συμβολική κίνηση, το 315 ίππων Polo R WRC, ανέβηκε πάνω από τη ράμπα εκκίνησης μπροστά από το κύριο εργοστάσιο της Volkswagen στο Βόλσμπουργκ, με τον Δρ. να δίνει τη σημαία εκκίνησης για το πρωτάθλημα των 13 αγώνων σε τέσσερις ηπείρους.

Και στο φετινό πρωτάθλημα, η VW θα τρέξει με την ίδια τριπλέτα οδηγών - συνοδηγών: τους περσινούς πρωταθλητές Σεμπαστιάν Οζιέ / Ζουλιέν Ινγκρασιά (Γαλλία / Γαλλία) με το Νο1 στις πόρτες, τους Γιάρι Μάτι Λάτβαλα / Μίκα Αντίλα (Φινλανδία / Φινλανδία) με το Νο 2 στο αυτοκίνητο και τους Αντρέα Μίκελσεν / Μίκο Μάρκουλα (Νορβηγία / Φινλανδία) με το Νο 9. Τα δύο πρώτα πληρώματα θα δίνουν και βαθμούς στην ομάδα, προκειμένου να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x