Viral

Ο οίκος μόδας Ντιόρ μηνύει πορνοστάρ γιατί έχει το ίδιο όνομα

Η 40χρονη πορνοστάρ, Τζίτζι Ντιόρ, αντιμετωπίζει αγωγή του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας Christian Dior Couture, επειδή έχουν το ίδιο όνομα!

Αγωγή εναντίον της πορνοστάρ Τζίτζι Ντιόρ, ήταν το επόμενο βήμα του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας Christian Dior Couture, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές με αφορμή το κοινό... όνομα!

Συγκριμένα ζητούν να ανατραπεί η κατοχύρωση της επωνυμίας από τη 40χρονη, καθώς κάνει κακό στη δουλειά τους. «Αυτό είναι γελοίο, το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με την υψηλή ραπτική και - το αστείο είναι - πως αυτό που κάνω συνήθως περιλαμβάνει το να μην φοράω καθόλου ρούχα», τόνισε αρχικά η γνωστή πορνοστάρ.

«Έχω δημιουργήσει ένα όνομα γύρω από αυτή την επωνυμία, έχει γίνει ένα με τη φήμη μου, θα είναι πραγματικά καταστροφικό να χρειαστεί να ξεκινήσω από το μηδέν και να αλλάξω τα πάντα. Έχω χιλιάδες μπλουζάκια, και φωτογραφίες. Έχω ιστότοπους, όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν χάσω αυτό το όνομα θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή», συμπλήρωσε η 40χρονη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x