Viral

Έπος: Παίκτρια απάντησε σε τηλεπαιχνίδι πως η Νιγηρία κατέκτησε την περσινή… Serie A

Μυθική γκάφα από παίκτρια σε τηλεπαιχνίδι, η οποία δεν γνώριζε ποια ομάδα κατέκτησε τη Serie A, δεν χρησιμοποίησε καμία βοήθεια και έδωσε μια απίθανη απάντηση.

Viral έγινε μια γυναίκα στο «Caduta Libera» (σσ. «ελεύθερη πτώση»), γνωστό τηλεπαιχνίδι που προβάλετε στο ιταλικό Canal 5.

Η ερώτηση που της παρουσιάστηκε για αρκετούς από εμάς φαντάζει εύκολη να απαντηθεί, ωστόσο η ίδια δεν την γνώριζε. Παρόλα αυτά, η απάντησή της σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη από αυτή που έδωσε ώστε να μην υποπέσει σε μυθική γκάφα.

Μπροστά της, είχε έξι κενά για να συμπληρώσει, ενώ ανοιχτό ήταν το αρχικό και το τελευταίο γράμμα της λέξης, παρέχοντας έτσι μια έξτρα βοήθεια. Η ερώτηση ήταν απλή, αφού αφορούσε την πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν στη Serie A.

Νάπολι προφανώς ήταν η απάντηση, αλλά η εν λόγω γυναίκα δεν την ήξερε. Προσπαθώντας λοιπόν να… γεμίσει τα κενά με διάφορους συνδυασμούς, η παρακάτω κυρία και πρωταγωνίστρια του βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, βρήκε μια απάντηση που της φάνηκε λογική.

Ποια ήταν αυτή; «Νιγηρία». Με το βίντεο να κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και αρκετοί να αναρωτιούνται γιατί δεν χρησιμοποίησε μια βοήθεια ή γιατί δεν έψαξε να βρει την απάντηση μέσω κάποιας ιταλικής πόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x