Viral

ΑΕΚ: Η... μάταιη προσπάθεια του Αθανασιάδη να εκπαιδεύσει τον Μαλέβο!

Στιγμές χαλάρωσης παρέα με τη μασκότ του προπονητικού κέντρου, τον Μαλέβο, περνούν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα εν μέσω της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο καλείται να ξεπεράσει άμεσα η ΑΕΚ, η οποία την ερχόμενη Κυριακή (07/04, 20:30) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να έχουν φυσικά και κάποιες ώρες χαλάρωσης και αποφόρτισης στα Σπάτα.

Στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης, ο Γιώργος Αθανασιάδης ξέκλεψε λίγο χρόνο για να παίξει με τη μασκότ του προπονητικού κέντρου του συλλόγου, τον σκύλο του Αλμέιδα, Μαλέβο!

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» προσπάθησε... μάταια να εκπαιδεύσει το συμπαθές τετράπεδο, το οποίο είχε το μυαλό του μόνο στις λιχουδιές που του έδινε ο διεθνής Έλληνας κίπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x