Viral

«Αν δεν πληρώσεις, φεύγεις»: Λέσκοτ, Ο'Σέι, και άλλοι Βρετανοί παλαίμαχοι παίζουν μυστικά ματς!

Ο Ντάνι Σίμπσον αποκάλυψε πως πρώην παίκτες της Premier League διατηρούνται σε φόρμα διοργανώνοντας... κρυφά φιλικά ματσάκια στο Τσέσαϊρ.

Συχνά οι ποδοσφαιριστές δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στην καθημερινή του ζωή αφότου αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο άλλοτε αμυντικός της Λέστερ και της Νιουκάστλ, Ντάνι Σίμπσον, «όταν έχεις συνηθίσει να είσαι κάθε μέρα με άλλους 20 τύπους, είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι να το αντικαταστήσει».

Έτσι, ο 36χρονος σήμερα ποδοσφαιριστής ξεδίνει συμμετέχοντας σε... μυστικά φιλικά ματσάκια με άλλους άλλοτε συναδέλφους του, όπως ο Στέφεν Άιρλαντ, ο Τζόλεον Λέσκοτ, ο Τζον Ο'Σέι, ο Ρέιβελ Μόρισον, ο Νέντουμ Ονουόχα αλλά και ο ελεύθερος εδώ και αρκετούς μήνες, Ντάνι Ντρινκγουότερ!

Ο Άιρλαντ μάλιστα παρουσιάζεται από αγγλικά Μέσα ως ο... ιθύνων νους πίσω από τις εν λόγω αναμετρήσεις, που διεξάγονται «κάπου στο Τσέσαϊρ».

«Με προσέγγισαν όταν είδαν ότι δεν έπαιζα. Αν όμως δεν πληρώσεις όταν χάνεις, θα σε πετάξουν έξω» αποκάλυψε ο Σίμπσον, που δηλώνει πως ψάχνει ένα ακόμη συμβόλαιο πριν αποσυρθεί - έχοντας φύγει από την Μπρίστολ Σίτι τον Μάρτιο του 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x