Viral

«Γουαλίντ, Γουαλίντ έρχεται η μπάλα»: Οπαδός έσωσε τον τερματοφύλακα της Αλ Νασρ από μυθικό λάθος!

Ένας οπαδός της Αλ Νασρ γλίτωσε τον τερματοφύλακα της ομάδας του από επική γκάφα, φωνάζοντάς του από την κερκίδα να γυρίσει και να απομακρύνει την μπάλα!

Το φετινό καλοκαίρι, πολλά και μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου πήραν την απόφαση να αποδεχθούν τα... πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας και να υπογράψουν σε συλλόγους της χώρας, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε πριν από μερικούς μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Παρ' όλα αυτά, το να ανέβει επίπεδο η Saudi pro League δεν γίνεται εν μια... νυκτί, αφού θα χρειαστεί χρόνος και αρκετή δουλειά, ώστε οι παίκτες που προϋπήρχαν στο πρωτάθλημα να μάθουν να ακολουθούν τους ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων των παικτών που ήρθαν από την Ευρώπη και τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η επική γκάφα στην οποία πήγε να υποπέσει ο τερματοφύλακας της Αλ Νασρ, Γουαλίντ Αμπτνουλάχ, στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο, εκεί όπου ένας φίλαθλος της ομάδας τον έσωσε από το να δεχθεί αυτογκόλ, αφού ο κίπερ είχε πλάτη στο γήπεδο και δεν είδε την μπάλα που του ερχόταν!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x