Viral

Αμπιντάλ για τους παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ: Μας φώναζαν «σταματήστε να μαλ…εστε, έχουμε πεθάνει»

Ένα δείγμα της απελπισίας που μοίραζε στους αντιπάλους της Μπαρτσελόνα το «τίκι-τάκα» έδωσε ο Αμπιντάλ. Αποκάλυψε τα… μπινελίκια των εξουθενωμένων παικτών της Γιουνάιτεντ στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Το ποδόσφαιρο που έπαιζε επί ημερών Γκουαρντιόλα η Μπαρτσελόνα ήταν απολαυστικό. Το θέαμα που προσέφερε θα μνημονεύεται για χρόνια από τους φιλάθλους.

Το ίδιο μακροχρόνια όμως -και όχι ακριβώς με την ίδια θετική διάθεση- θα μνημονεύεται το περιβόητο «τίκι-τάκα» από τους αντιπάλους των «μπλαουγκράνα». Κι αν όχι απ’ όλους, σίγουρα από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τους αντιμετώπισαν στον τελικό του Champions League το 2011.

Σε δηλώσεις του σχετικές με εκείνο το παιχνίδι, ο Ερίκ Αμπιντάλ έδωσε ένα μικρό δείγμα της απελπισίας που προκαλούσαν οι Καταλανοί στις ομάδες που τους αντιμετώπιζαν. Αποκαλύπτοντας τα «μπινελίκια» που τους έριχναν οι Άγγλοι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

«Αυτό που θυμάμαι περισσότερο από εκείνον τον τελικό είναι το τελευταίο ημίωρο. Οι Άγγλοι ήταν πολύ θυμωμένοι, πραγματικά εξαγριωμένοι, επειδή είχαμε μετατρέψει το Γουέμπλεϊ σε ένα τεράστιο πάρτι και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά.

Και αφού τόνισε ότι «έβριζαν συνέχεια, φωνάζοντας τα πάντα απροκάλυπτα», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Ήταν απίστευτο. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου δεν μπορούσαν να τους καταλάβουν, αλλά εγώ μπορούσα. “Αρκετά, σταματήστε να μαλ…στε. Έχουμε πεθάνει. Κι έχουν μείνει ακόμα 25 λεπτά”. Και ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Μέσι, ο Μπουσκέτς, ο Άλβες συνέχιζαν: Πιμ-παμ, πιμ-παμ, πιμ-παμ».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x