Viral

Από Ντιέγκο σε… Ντιέγκο! (video)

Μαραντόνα δεν είναι, όμως το σόλο-γκολ που πέτυχε ο Ντιέγκο Μπραγκιέρι της Λανούς θύμισε πολύ αυτό του Αργεντινού θρύλου ενάντια στην Αγγλία. Μεγάλη διαφορά; Ο άλλος είναι κεντρικός αμυντικός!

Μάλλον, τα σόλο αποτελούν αργεντίνικη υπόθεση! Πρώτα, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έγραψε ιστορία με το τέρμα που πέτυχε ενάντια στην Αγγλία, μετά ο Λιονέλ Μέσι με το «αντίγραφο» κόντρα στην Χετάφε και τώρα ο Ντιέγκο Μπραγκιέρι…

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος άσος της Λανούς έδωσε και την δική του… παραλλαγή στο εν λόγω γκολ, καθώς ξεκίνησε την ενέργειά του από το κέντρο του γηπέδου, ξεπέρασε με σχετική ευκολία τα όποια εμπόδια βρήκε στο διάβα του -στο τελευταίο ειδικά έκανε ένα «εκρηκτικό» ξεπέταγμα- και με ιδανικό τελείωμα σκόραρε εις βάρος της Τσέρο Πορτένο.

Μάλιστα, αυτό που πέτυχε σε σχέση με τους δύο θρύλους της «αλμπισελέστε» είναι ακόμα πιο σπουδαίο, διότι σε αντίθεση με αυτούς, ο Μπραγκιέρι αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός!

Για την ιστορία, η Λανούς εν τέλει δεν κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σουνταμερικάνα, ωστόσο το γκολ αυτό θα «στιγματίσει» ολόκληρη την διοργάνωση.



Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x