Viral

«Στο ημίχρονο έλεγαν 0-1, πώς έληξε 1-0;»: Μυστήριο με τη νίκη της Β. Κορέας ενάντια στη Συρία

Η Βόρεια Κορέα επικράτησε 1-0 της Συρίας για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2026, ωστόσο ένα πέπλο μυστηρίου έχει καλύψει την αναμέτρηση.

Μπορεί στην Ευρώπη να ετοιμαζόμαστε για το Euro της Γερμανίας, ωστόσο στην Ασία διεξάγονται αγώνες για τον 2ο γύρο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Σε έναν εκ των πιο κρίσιμων, η Βόρεια Κορέα υποδέχτηκε τη Συρία θέλοντας μονάχα νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πράγματι, ένα γκολ του Ιλ-Γκουάν στις καθυστερήσεις έδωσε την πολυπόθητη νίκη στους Βορειοκορεάτες, ωστόσο η... εγκυρότητα όσων έγιναν στο ουδέτερο Λάος, όπου έγινε το ματς, βρίσκεται υπό αμφισβήτηση!

Βλέπετε, εντύπωση προκλήθηκε αρχικά από το γεγονός ότι η τηλεοπτική μετάδοση διακόπηκε μετά από επτά λεπτά, ενώ χρήστες του Twitter αναφέρουν πως η Ασιατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε ως σκορ του ημιχρόνου το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων με γκολ του Αλ Σομά στα τελευταία λεπτά.

Εντέλει, αυτό μετατράπηκε σε 0-0 λίγο αργότερα, με το τελικό 1-0, που διαμορφώθηκε στο φινάλε, να φέρνει τη Βόρεια Κορέα στο -1 από τη Συρία μία αγωνιστική πριν το φινάλε - με τους νικητές να υποδέχονται σε λίγες μέρες την αδιάφορη και αποκλεισμένη Μιανμάρ και τους Σύριους να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πανίσχυση Ιαπωνία...

Κάποιοι αναφέρουν πως στο ματς του Α' γύρου, η Συρία είχε όντως νικήσει 1-0 με γκολ του Αλ Σομά στο 38' και ίσως κάπου εκεί να υπήρξε μπέρδεμα στα social media της AFC, ωστόσο όλα αυτά μαζί έχουν φέρει δυσπιστία αναφορικά με το πολύ σημαντικό, για τη συνέχεια, αποτέλεσμα...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x