Viral

Εξωπραγματικός Ιρανός βγάζει... 50άρες μπαλιές με πλάγιο - κωλοτούμπα (vid)

Είναι μάλλον ο κορυφαίος εκτελεστής πλαγίων άουτ στον κόσμο και ονομάζεται Ναντέρ Μοχαμάντι. Αυτό που κάνει ο 23χρονος Ιρανός όταν εκτελεί πλάγιο με κωλοτούμπα είναι απίστευτο.

Έχουμε ακούσει για ομάδες που προσλαμβάνουν ειδικούς προπονητές πλαγίων άουτ, έχουμε δει ποδοσφαιριστές που εκτελούν τα πλάγια με κωλοτούμπα ή κάποιο άλλο κόλπο, αλλά αυτό που κάνει ο Ιρανός Ναντέρ Μοχαμάντι της Paykan FC δεν έχει προηγούμενο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής εκτελεί τα πλάγια άουτ με τέτοιο τρόπο, που δεν έχει αντίπαλο στο ποιος μπορεί να είναι ο κορυφαίος εκτελεστής παγκοσμίως. Πώς αλλιώς από τη στιγμή που έχει την ικανότητα να μεταφέρει την μπάλα στη μικρή περιοχή από ένα πλάγιο άουτ πίσω από το κέντρο, όπως έκανε στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Περσέπολις.

Μαζί με τον... άρτο ο Μοχαμάντι, όμως, προσφέρει και θεάματα, αφού ο τρόπος που εκτελεί το πλάγιο είναι κι αυτός πρωτοφανής: παίρνει φόρα και ακουμπώντας την μπάλα στο έδαφος κάνει μια κωλοτούμπα πριν την αφήσει να φύγει (κάτι το οποίο προφανώς του δίνει τη φόρα να στείλει την μπάλα τόσο μακριά).

Δείτε τα απίστευτα βίντεο του Ιρανού


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x