Viral

Επική φάρσα της Αντέλ σε κατάστημα χυμών! (video)

Η γνωστή τραγουδίστρια με την βοήθεια της Έλεν Ντε Τζένερις ζητάει απίστευτα πράγματα από τους υπαλλήλους, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην δυσαρεστήσουν την εκλεκτή πελάτισσά τους.

Η Έλεν Ντε Τζένερις έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση με τις φάρσες που στήνει με και εις βάρος διάσημων. Αυτή την φορά βάζει την Αντέλ (ήταν ο «υποβολέας» της καθόλη την διάρκεια) να κάνει την ζωή δύσκολη σε υπαλλήλους που φτιάχνουν smoothies.

Ο άμοιρος υπάλληλος ενημερώνει την Βρετανίδα τραγουδίστρια για τα μεγέθη των ποτηριών (μικρό-μεσαίο-μεγάλο) αλλά εκείνη ρωτάει: «Δεν έχετε extra small ή extra large;» ώσπου καταλήγει: «θα πάρω το μεγάλο σε μικρό ποτήρι!». Αφού της παρουσίασαν όλες τις γεύσεις –τις οποίες φυσικά απέρριψε- ρώτησε αν έχουν ένα smoothie με μοσχάρι και πατάτες καθώς «είναι κάτι που πίνουμε στην Αγγλία» εξήγησε.

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, βάζει την βοηθό της να της χτενίσει τα μαλλιά, ενώ δεν διστάζει να κόψει μια χούφτα βιολογικό γρασίδι και να το μασουλήσει λέγοντας: «Νιώθω σαν ελάφι σε δάσος!».

Για να πληρώσει η Αντέλ, αδειάζει όλη την τσάντα της μπροστά στο ταμείο, όπου ο έκπληκτος υπάλληλος βλέπει να βγαίνουν από εκεί μαχαίρια, χειροπέδες, μέχρι και χαρτί τουαλέτας! Και στο τέλος αναρωτιέται: «Πρέπει να πληρώσω; Το λέω επειδή είμαι διάσημη…» παγώνοντας τους πάντες, ώσπου τους ενημερώνει πως όλα αυτά έγιναν υπό την καθοδήγηση της αμερικανίδας παρουσιάστριας η οποία στο μεταξύ είχε λιώσει στο γέλιο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x