Viral

Επικός Κρόος: «Ευτυχώς, έχω αρκετό χαρτί υγείας»!

Δεν φαίνεται πως χάνει το χιούμορ του ο Γερμανός χαφ, ο οποίος μίλησε εκπομπή της πατρίδας του για την καραντίνα που βρίσκεται μαζί με άλλους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Φαίνεται πως δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, η επιδρομή στα σούπερ μάρκετ και η εξαφάνιση παντός τύπου χαρτιού υγείας από τα ράφια.

Αυτό προκύπτει από την επική ατάκα που έδωσε ο Τόνι Κρόος, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή της πατρίδας του για το γεγονός πως μένει αναγκαστικά σε καραντίνα μετά το κρούσμα κορωνοϊού με τον Τρέι Τόμπκινς στην ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε καλά, χωρίς συμπτώματα», ανέφερε αρχικά διεθνής χαφ στην εκπομπή «Late Night Berlin» και πρόσθεσε:

«Δεν έχω βαρεθεί στο σπίτι. Μπορεί κάποιος να το φανταστεί με τρία παιδιά. Δεν μπορείς να βαρεθείς. Βλέποντας ωστόσο τι συμβαίνει, το σημαντικό είναι ότι είμαστε καλά. Δεν έχει σημασία πότε θα παίξουμε ξανά. Το βασικό είναι να διώξουμε μακριά αυτόν τον αόρατο εχθρό και να επιστρέψουμε στις κανονικές συνθήκες ζωής μας. Ευτυχώς, έχω αρκετό χαρτί υγείας στο σπίτι».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x