Viral

«Μόνο οι ''μπλε'' τέτοια συναισθήματα, αλλά...»: Μυθική γαλλική διαφήμιση για το Μουντιάλ γυναικών!

Η σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών πλησιάζει και η γαλλική εταιρεία Orange δημιούργησε μία εκπληκτική διαφήμιση για να το διαφημίσει.

Η σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών που θα γίνει μεταξύ 20 Ιουλίου και 20 Αυγούστου σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία πλησιάζει, με τις χώρες οι οποίες εκπροσωπούνται να προωθούν με διαφημιστικές καμπάνιες το τουρνουά.

Πρόσφατα η Ελβετική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δημιούργησε μία εξαιρετική διαφήμιση για την επιστροφή της εθνικής ομάδας στον θεσμό, ενώ και οι Γάλλοι έφτιαξαν ένα τρομερό βίντεο.

Στη δουλειά της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Orange λοιπόν, βλέπουμε διάφορες φάσεις από αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας, με γκολ, μεταξύ άλλων, του Εμπαπέ και του Γκριεζμάν.

Ωστόσο, στη συνέχεια ενημερωνόμαστε ότι τα πλάνα αυτά είναι προϊόντα μοντάζ και πως στις φάσεις μετέχουν στην πραγματικότητα παίκτες της εθνικής γυναικών!

«Μόνοι οι ''μπλε'' μπορούν να μας χαρίσουν τέτοια συναισθήματα, μόνο που δεν είναι αυτοί που μόλις είδατε» η συγκεκριμένη ατάκα, με τη συνέχεια της διαφήμισης να αποκαλύπτει την αλήθεια.

Εξαιρετικό...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x