Viral

Γαλλίδα πολιτικός το παράκανε με το Photoshop - Κατηγορείται για παραπλάνηση

Πρόκειται για την Juliette de Causans η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της Γερουσίας στη Γαλλία αυτόν τον μήνα.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία μια πολιτικός η οποία το παράκανε με το phtoshop και τώρα κατηγορείται από τους ψηφοφόρους για παραπλάνηση.

Πρόκειται για την Juliette de Causans η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της Γερουσίας στη Γαλλία αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, στην αφίσα που τύπωσε, η φωτογραφία έχει υποστεί τόσο μεγάλο photoshop που τελικά η φωτογραφία της δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την Telegraph, στην αφίσα είναι μια άλλη Juliette, με πιο φωτεινό δέρμα, με ίσια δόντια και μαλλιά και εν τέλει έναν διαφορετικό άνθρωπο.

Γαλλίδα πολιτικός το παράκανε με το Photoshop

H ίδια παραδέχτηκε ότι βελτιστοποίησε την εμφάνισή της, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο πιθανό να ενισχύσει τον σκοπό του κόμματός της να υποστηρίξει την Ευρώπη και το περιβάλλον.

«Παραπλανάτε τους ψηφοφόρους με τη φωτογραφία της προεκλογικής σας εκστρατείας. Είναι αξιολύπητο, δεν σας ψηφίζω πια. Αξίζουμε κάτι καλύτερο», έγραψε ένας χρήστης στον λογαριασμό της στο Instagram.

Υπερασπιζόμενη τη χρήση ρετουσαρισμένων εικόνων, η πολιτικός δήλωσε ότι «είναι δικαίωμά μου ως υποψήφια να έχω μια όμορφη φωτογραφία. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και ο φωτισμός, δεν είναι το ίδιο πράγμα».



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x