Viral

Στο Περού πήγαν την έννοια γήπεδο-χωράφι σε άλλο επίπεδο - Η μπάλα χανόταν μέσα στους θάμνους!

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας για το Κύπελλο Περού διεξήχθη σε... πραγματικό χωράφι! Η μπάλα εξαφανιζόταν μέσα στους θάμνους!

Κατά καιρούς, έχουμε δει κι αν δεν έχουμε δει αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου, ειδικά ομάδων από χαμηλότερες κατηγορίες, που βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, τα οποία και αποκαλούμε χαριτολογώντας ως... χωράφια!

Όμως στο Περού πήραν κυριολεκτικά την έννοια αυτή! Βλέπετε, σε μια επαρχία της χώρας από τη Λατινική Αμερική, διεξήχθη ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για το Κύπελλο της χώρας ανάμεσα στις FC Cebollitas και Empresa Comunal de Macar σε πραγματικό χωράφι!


Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο αγωνιστικός χώρος - τρόπος του λέγειν - είναι γεμάτος θάμνους και γκαζόν το οποίο έχει να κουρευτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό! Μάλιστα, η μπάλα πολλές φορές τσουλάει με δυσκολία, ενώ, σε κάποιες στιγμές «χάνεται» μέσα στην πυκνή βλάστηση!


Πολύ εύκολα λοιπόν θα μπορούσε κάποιος από τους εν λόγω ποδοσφαιριστές να καυχηθεί μετά το τέλος του αγώνα πως... έκρυψε την μπάλα!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x