Viral

Ξεκαρδιστικά ice bucket... fails! (video)

Η… μόδα του ice bucket challenge έχει κατακλύσει τον κόσμο. Κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν ό,τι και οι Μέσι, Ρονάλντο, Λεμπρόν -και τόσοι άλλοι αθλητές. Όμως η προσπάθειά τους κατέληξε σε… τραγωδία.

Αρκετά πρόσωπα του αθλητισμού έχουν πάρει τη σκυτάλη στην δοκιμασία του ice bucket. Και οι περισσότεροι το κάνουν να δείχνει εύκολο.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως, η πρόκληση ενός κουβά γεμάτου νερό και πάγο δεν έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελαν όσοι το δοκίμασαν, με αποτέλεσμα να προσφέρουν ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Κάποιοι παραδειγματίστηκαν απ’ τον Τζον Τέρι, ο οποίος πήρε μέρος στη νέα μόδα, μέσα στη μπανιέρα του. Γι' αυτούς όμως, όλα πήγαν στραβά.







Ο Νεϊμάρ το έκανε και άρχισε να τρέχει. Η ίδια προσπάθεια όμως για άλλους δεν ήταν επιτυχής. ‘Η τουλάχιστον δεν… έτρεξαν για τους ίδιους λόγους.





Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επέλεξε ένα βαρέλι αντί για κουβά -όπως προστάζει η δοκιμασία. Και ευτυχώς γι’ αυτόν, δεν το έφαγε στα… μούτρα όπως οι παρακάτω.













Μέσι, Σουνίνγκα, Άλβες, Μαρσέλο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λεμπρόν και Τζόκοβιτς είναι κάποιοι ακόμα απ’ τους σταρ του αθλητισμού που μπουγελώθηκαν. Και τα κατάφεραν

Αντίθετα με αρκετούς που αντιμετώπισαν προβλήματα, με το βασικό απ’ αυτά να είναι η… λάθος χρήση του κουβά.









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x