Viral

Λίζα Αν: «Έχω πάει με 100αδες αθλητές, προτιμώ τους ΝΒΑερς»

Η θρύλος των πορνό, Λίζα Αν, αποκάλυψε την προτίμησή της στους παίκτες του ΝΒΑ.

Μπορεί ουσιαστικά να έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το χώρο των ταινιών πορνό , ωστόσο η… θρύλος του χώρου, Λίζα Αν, εξακολουθεί στα 49 της να έχει μεγάλη απήχηση. Η ίδια σε συνέντευξή της αποκάλυψε ποια ήταν στη διάρκεια της καριέρας της η προτίμησή της σε αθλητές και «ψήφισε» τους ΝΒΑερς.

«Η ασφάλεια που είχα πηγαίνοντας με αθλητές ήταν πως δεν θα με χτυπούσαν ή δεν θα γίνονταν σκιά μου. Δεν είχα ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά από κάποιον αθλητή, γιατί πάντα είχαν περισσότερα να χάσουν από μένα. Δεν ήθελαν να τους δουν να κυκλοφορούν μαζί μου. Αλλά κι εγώ δεν κυνηγούσα ποτέ τα λεφτά τους, έβγαζα από μόνη μου πολλά χρήματα. Είχα σχέσεις με αθλητές που επωφεληθήκαμε και οι δύο πλευρές. Έχω πάει με 100αδες αθλητές, αλλά θα έλεγα πως οι καλύτεροι είναι οι παίκτες μπάσκετ του ΝΒΑ. Οι τύποι είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret. Τα σώματά τους είναι τρομερά κι επειδή είχα να κάνω συχνά με παιδιά 18, 19 και 20 ετών, δεν είχαν εγωισμό, δεν ήταν φαντασμένα και ήταν διασκεδαστικά. Γι’ αυτό κι εγώ έβλεπα το ντραφτ κάθε χρόνο και έλεγα ‘οκ, θέλω να πάω με αυτά τα πικ φέτος’», τόνισε.

Η Λίζα Αν παρακολουθεί στενά τη δράση στο ΝΒΑ. Μάλιστα στο παρελθόν είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γιατί την είχε βοηθήσει να πάει καλά στην ομάδα της στο Fantasy.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x