Viral

«Μαγεύει» ξανά το παιδί-θαύμα! (video)

Έχει κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει και… συνεχίζει! Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, με δύο δικά του γκολ οδήγησε την Στρομσγκόντσετ στη νίκη με 2-1 επί της Λίλεστρομ. Δείτε εν δράσει το 15χρονο (!) αστέρι.

Μέσα σε λίγες ημέρες το όνομα του Μάρτιν Όντεγκααρντ, έχει αρχίσει να «γιγαντώνεται» και όλη η Ευρώπη μιλάει για το μεγαλύτερο ίσως ταλέντο της γηραιάς ηπείρου! Κάτι που επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά…

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος επιθετικός μέσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Στρομσγκόντσετ επί της Λίλεστρομ με 2-1 (πρώτη εθνική του νορβηγικού πρωταθλήματος), καθώς σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Πρώτο του «χτύπημα», στο 21’ όταν με πολύ όμορφη ενέργεια, πήρε τη μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και συγκλίνοντας, έφτασε μέχρι το ύψος της μεγάλης περιοχής, όπου με ιδανικό σουτ με το αριστερό, έγραψε το 1-0.



Όσον αφορά στο δεύτερο, ήταν προϊόν κίνησης σέντερ φορ, εκτελεσμένη άψογα με ιδανικό τελείωμα. Η φάση εκτός των άλλων ξεκίνησε από τον ίδιο.



Υπενθυμίζεται πως ο Όντεγκααρντ έγινε πρόσφατα ο νεότερος Νορβηγός που έχει αγωνισθεί με το εθνόσημο της ομάδας αντρών, ενώ παράλληλα του ανήκει και το αντίστοιχο ρεκόρ στο τοπικό πρωτάθλημα, όπως και αυτό του σκόρερ!

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x