Viral

«Στάση λεωφορείου»: Το Μπρέντφορντ-Σεβίλλη είναι το ματς που δεν ξέραμε πως έχουμε ανάγκη να δούμε!

Μπρέντφορντ και Σεβίλλη μας χάρισαν έναν από τους καλύτερους ιντερνετικούς διαλόγους που έχουμε δει στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Πώς συνδέονται η Μπρέντφορντ με τη Σεβίλλη;

Εκ πρώτης όψεως, τίποτα δεν εμπλέκει τους δύο συλλόγους, με εξαίρεση πως... ενεπλάκησαν πρόσφατα σε έναν απίθανο ιντερνετικό διάλογο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαχειριστής του Twitter των Βρετανών αποφάσισε να κάνει πλάκα στους Ανδαλουσιάνους υπενθυμίζοντάς τους πως οι «μέλισσες» μέτρησαν 2/2 ενάντια σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ φέτος - τις ομάδες δηλαδή που κατέκτησαν Champions & Europa Conference League.

Ποιος μένει; Η ομάδα που κατέκτησε το Europa, ήτοι η Σεβίλλη, με το τιτίβισμα να αναφέρει «είστε για ένα ματς;»



Η απάντηση από την Ισπανία ωστόσο ήρθε και ήταν πληρωμένη: «Θα ήταν ευχαρίστησή μας να παίξουμε κόντρα σε μια στάση λεωφορείου στο Χάουνσλοου»!

Η ατάκα έχει προέλευση από ένα σύνθημα που φωνάζουν οι οπαδοί της Μπρέντφορντ, έχοντας αποδεχτεί την ανάλογη καζούρα από εκείνους της ΚΠΡ, που ήθελαν πριν από χρόνια να τους πικάρουν για το γεγονός ότι οι «μέλισσες» εδρεύουν σε ένα μικρό προάστιο του Λονδίνου - τραγουδώντας «είστε απλά μια στάση λεωφορείου στο Χάουνσλοου».

Ο social media manager της Σεβίλλης λοιπόν ήταν καλά ενημερωμένος και τώρα η αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει... καρφωθεί στο μυαλό μας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x