Viral

Ο Ιρανός Hulk στύβει πορτοκάλι με το χέρι και απειλεί τον Μάρτιν Φορντ!

Ο Σατζάντ Γκαρίμπι δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο στύβει ένα πορτοκάλι με το χέρι του (!) προκαλώντας τον Μάρτιν Φορντ, ενόψει της «τιτανομαχίας» τους στις 2 Απριλίου στην O2 Arena του Λονδίνου.

Ο Σατζάντ Γκαρίμπι, γνωστός και ως ο Ιρανός Hulk ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγαλύτερη «τιτανομαχία» του κόσμου, όταν και θα αντιμετωπίσει στις 2 Απριλίου στην O2 Arena του Λονδίνου τον «πιο τρομακτικό άνθρωπο του πλανήτη», Μάρτιν Φορντ!

Εδώ και αρκετό καιρό, ο 30χρονος Ιρανός αρσιβαρίστας και ο 39χρονος Άγγλος bodybuilder έχουν ξεκινήσει τη... μάχη μέσω social media, ποστάροντας βίντεο από τις προπονήσεις τους με... απειλές και βαρύγδουπες δηλώσεις, στο πλαίσιο φυσικά της προώθησης του μεγάλου αγώνα!

Από ότι φαίνεται, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ιρανού Hulk, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο στύβει ένα πορτοκάλι με το χέρι του (!) προκαλώντας παράλληλα τον αντίπαλό του!

«Μάρτιν Φλόιντ συνέχισε να με προσβάλλεις όσο θέλεις, να το παίζεις κλόουν, να μη με σέβεσαι. Αλλά σου υπόσχομαι ότι θα σε βγάλουν από το ρινγκ με φορείο. Δεν θα έχεις την ευκαιρία και καμία πιθανότητα να με νικήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x