Viral

Ο Λεβ το τερμάτισε!

Σε άλλο επίπεδο πέρασε πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, καθώς λίγα χρόνια μετά με τον «μεζέ» που τσίμπησε από τη μύτη του, βρήκε χρόνο να περιποιηθεί τα νύχια του κατά τη διάρκεια ματς.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον έχουμε δει να τρώει κακάδια από τη μύτη του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Γερμανίας με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, ενώ έχουν γίνει σχόλια πολλές φορές σχόλια για το γεγονός ότι ξεχνάει να αλλάξει ρούχα.

Κι όμως ο Γιόακιμ Λεβ έδωσε άλλη μια «παράσταση», καθώς σε ένα κατά παιχνίδι που σε γενικές γραμμές δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αυτό με το Γιβραλτάρ για την έκτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2016 κατάφερε να δώσει… νοστιμιά στην αναμέτρηση.

Η κάμερα έπιασε τον 55χρονο τεχνικό να λιμάρει τα νύχια του στο 57’ και ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με 4-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x