Viral

Ομάδα από τη Γ' Σουηδίας ανακάλυψε... παραθυράκι για να αποφεύγεις το οφσάιντ!

Ένα βίντεο της σουηδικής Τορνς αποδεικνύει τον τρόπο να αποφεύγεις το... οφσάιντ!

Έχοντας περάσει όλη της την ιστορία στις χαμηλές κατηγορίες της Σουηδίας, είναι φυσικό την Τορνς να την ξέρουν μονάχα οι Σκανδιναβοί και, ενδεχομένως, οι φίλοι του στοιχήματος.

Ωστόσο, ο σύλλογος της Ettan εγινε... θέμα για την ανακάλυψη ενός ιδιαίτερου τρόπου μέσω του οποίου μπορεί κανείς να αποφύγει το οφσάιντ!

Στο απίθανο βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα, διακρίνεται ο προπονητής της να ονειρεύεται το Champions League (!) εχοντας μπροστά του το βιβλίο των κανονισμών της IFAB.

Τότε ανακαλύπτει πως από τη στιγμή που η πρώτη επαφή με την μπάλα προς την κατεύθυνση του παίκτη πρέπει να υπολογίζεται όταν εξετάζει η φάση.

Τότε λοιπόν, συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές του να κρατούν την μπάλα πάνω στο παπούτσι τους όταν γίνουν κάτοχοί της και να τη δώσουν σε συμπαίκτη ο οποίος ήταν καλυπτώμενος όταν έφτασε η μπάλα στον πασέρ!

Με το γράμμα του νόμου, μπορεί ο παίκτης που πήρε την πάσα στη συνέχεια να είχε φύγει... δέκα μέτρα οφσάιντ, ωστόσο από τη στιγμή που υπολογίζεται η πρώτη επαφή, δεν υπάρχει οφσάιντ!

Η τρομερή ανακάλυψη βέβαια ολοκληρώνεται με τη διαπίστωση ότι ο σέντερ φορ δεν είναι και τόσο ικανός σκόρερ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x