Viral

Ποδοσφαιριστής πετάει μπουκάλια μπίρας σε τζαμί! (vid)

Σε δημόσια απολογία κλήθηκε ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης καθώς καταγράφηκε σε βίντεο να βανδαλίζει τέμενο.

Ο Ντέγιαν Λιούμπισιτς, ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης καταγράφηκε σε βίντεο μαζί με ένα φίλο του να πετά μπουκάλια μπίρας σε τζαμί της πόλης Κισέλιακ στη Βοσνία.



Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας της Βοσνίας Faktor, η αστυνομία έδρασε άμεσα και το επόμενο πρωινό, τόσο ο παίκτης όσο και ο δεύτερος δράστης που φαίνεται στο βίντεο συνελήφθησαν.

Μάλιστα ο 20χρονος παίκτης απολογήθηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απολογηθώ και να εγγυηθώ ότι λυπάμαι πολύγι’ αυτό το λάθος. Έχω ήδη εκφράσει τη λύπη μου στην τοπική κοινωνία και φυσικά όχι μόνο θα αντικαταστήσω τη ζημιά αλλά θα προσφέρω και χρήματα στη συγκεκριμένη θρησκευτική κοινότητα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ραπίντ Βιέννης, Φρέντι Μπιγκέλ, δεσμεύτηκε για την τιμωρία του ποδοσφαιριστή: «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες για έναν παίκτη της Ραπίντ, ο οποίος θα πρέπει να έχει γνώση της επιρροής του ως πρότυπο. Είναι βέβαιο ότι θα τιμωρηθεί και είμαι βέβαιος πως στο μέλλον δεν θα τραβήξει ξανά τόση αρνητική προβολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x