Viral

Παπαγάλος ξέφυγε από το σπίτι του και παραλίγο να γίνει μασκότ ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ο ποδοσφαιριστής της Στρόμνες, ο Άντριου Γκραουντγουότερ, είπε ότι η ομάδα του σκέφτεται να υιοθετήσει τον παπαγάλο ως την τυχερή μασκότ τους.

Ξέφυγε από την ιδιοκτήτριά του και παραλίγο να γίνει μασκότ ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο λόγος για έναν κατοικίδιο μπλε παπαγάλο ο οποίος στην....περιπλάνησή του διέκοψε προσωρινά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο νησί της Σκωτίας Όρκνεϊ και μετά τη διακοπή η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα, ενώ έχανε 0-4, κάνοντας τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να θέλουν να υιοθετήσουν το πτηνό που τους έφερε τύχη.

Η ιδιοκτήτρια του παπαγάλου Κάρλα Μπράουν είπε ότι το κατοικίδιό της που πετά συχνά σε ανοιχτούς χώρους, τρόμαξε χθες το βράδυ από έναν γλάρο και από κοράκια και πέταξε από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Στρόμνες, τη στιγμή που η τοπική ομάδα έπαιζε με την Χότσπερς και έχανε 0-4.

Ενώ ο μπλε παπαγάλος επέστρεφε στην ιδιοκτήτριά του, η Στρόμνες κατάφερε να ισοφαρίσει, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 5-5 και τη γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι στον ποδοσφαιρικό αγώνα της διοργάνωσης Reid Cup.

«Ένας γλάρος τον κυνηγούσε, οπότε έκανε κύκλους προσπαθώντας να πετάξει πίσω σε μένα», είπε η Μπράουν μιλώντας στο BBC Radio. «Τότε άρχισαν να τον κυνηγούν κοράκια. Και πέταξε πάνω από το γήπεδο Market Green, διεξαγόταν εκείνη τη στιγμή ένας αγώνας ποδοσφαίρου, οπότε πέταξε ανάμεσα σε ανθρώπους που έπαιζαν ποδόσφαιρο δυστυχώς», ανέφερε, τονίζοντας ότι το πτηνό στρίγκλιζε κατά το κυνηγητό, αλλά έφτασε υγιέστατο πίσω. «Λυπούμαστε πολύ που διακόψαμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα»
, τόνισε η Μπράουν.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν ο μπλε μακάο να είναι η μασκότ τους, αφού μετά την "παρέμβασή" του, η ομάδα τους κατάφερε να κερδίσει παρόλο που έχανε με μεγάλη διαφορά.

Ο ποδοσφαιριστής της Στρόμνες, ο Άντριου Γκραουντγουότερ, είπε ότι η ομάδα του σκέφτεται να υιοθετήσει τον παπαγάλο ως την τυχερή μασκότ τους μετά τη νίκη της ομάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x