Viral

Τις έφαγε από τον πρόεδρο της Σιόν ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Φρίνγκερ (video)

Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ρολφ Φρίνγκερ, επειδή δεν του άρεσε η κριτική που του άσκησε μέσω TV,

Θύμα επίθεσης από τον πρόεδρο της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν, έπεσε ο Ρολφ Φρίνγκερ.

O 60χρονος Αυστριακός τεχνικός, που είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2004/05, εργάζεται πλέον ως τηλεσχολιαστής στην Ελβετία και είχε χαρακτηρίσει νάρκισσο και εγωιστή τον ιδιόρρυθμο διοικητικό ηγέτη της ελβετικής ομάδας.

Εκείνος στο περιθώριο του αγώνα με τη Λουγκάνο βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Φρίνγκερ και τον ξάπλωσε στο έδαφος με μπουνιές και κλωτσιές.

«Πρώτα ήρθε ο γιος του Κονσταντέν, μου έδωσε τρία-τέσσερα χτυπήματα. Δεν αντέδρασα γιατί σκεφτόμουν 'δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ακολούθησε ο Κονσταντέν που με κλοτσούσε στην πλάτη και τα οπίσθια», δήλωσε ο Ρολφ Φρίνγκερ σημειώνοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Ο Ρολφ Φρίνγκερ μου έκανε κριτική αυτή την εβδομάδα και μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Τακτοποίησα την κατάσταση μαζί του. Τον χτύπησα και τον κλότσησα στα οπίσθια» ομολόγησε ο πρόεδρος της Σιόν δικαιολογώντας την πράξη του. «Δεν ήταν σωστή, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x