Viral

Γαμπρός έκανε πρόποση, την ολοκλήρωσε με «Viva Ronaldo» και ο γάμος έγινε «Ολντ Τράφορντ»

Σαφείς ήταν οι… παρενέργειες της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γλέντι ενός γάμου να μετατρέπεται σε «Ολντ Τράφορντ».

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η… κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ τις τελευταίες μέρες λόγω της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι οπαδοί της ομάδας βλέπουν έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να επανέρχεται στο ρόστερ και ο ενθουσιασμός έχει φτάσει στο ζενίθ.

Οι παρενέργειες από τη σπουδαία μεταγραφή παρουσιάζονται με την παραμικρή αφορμή, όπως αποδεικνύεται και μέσω βίντεο από έναν γάμο στην Αγγλία. Στο συγκεκριμένο φαίνεται ο γαμπρός να κάνει μια πρόποση για τους νεόνυμφους και στο τέλος φωνάζει «Viva Ronaldo», που είναι και το πιο δημοφιλές σύνθημα των οπαδών της Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο.

Σε εκείνο το σημείο όχι μόνο δεν παρατηρήθηκε αμηχανία, αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να τραγουδούν όλοι μαζί για την επιστροφή του Πορτογάλου, με το γλέντι να παίρνει τη μορφή ενός μικρού «Ολντ Τράφορντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x