Viral

Γαλλία-Σουηδία σημειώσατε... troll!

Καλύτερα να... σκοράρεις, παρά να μιλάς. Αυτό είναι ένα μάθημα που σίγουρα πήρε ο Λαίιβιν Κουρζαβά, μετά το τρολάρισμα που έκανε στους παίκτες της εθνικής Σουηδίας. Η απάντηση… αποστομωτική!

Ένα τεράστιο κάζο γνώρισε η εθνική ομάδα της Γαλλίας. Όχι η ομάδα των ανδρών, αλλά εκείνη της U21, η οποία αντιμετώπιζε την αντίστοιχη της Σουηδίας για τα πλέι οφ του EURO 2015.

Το πρόβλημα για τους Γάλλους είναι πως η χειρότερη εξέλιξη δεν είναι αυτή του αποκλεισμού στο… και πέντε, αλλά η αντεπίθεση των Σουηδών στη μάχη του «troll».

Δημιουργός της όλης ιστορίας είναι ο Λαίιβιν Κουρζαβά. Ο νεαρός αμυντικός σκόραρε για την ομάδα του -στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς- μειώνοντας σε 3-1. Το σκορ αυτό έδινε την πρόκριση στους «τρικολόρ», καθώς το συνολικό σκορ ήταν 3-3 (το προηγούμενο παιχνίδι είχε λήξει 2-0 υπέρ των Γάλλων).

Αντί λοιπόν να κρατήσει και μια… πισινή για το τελικό αποτέλεσμα, αφού το παιχνίδι ήταν ακόμη στο 87’, άρχισε να πικάρει με τον πιο αλαζονικό τρόπο τους αντιπάλους του.

inner

Ο από μηχανής… Σουηδός δεν άργησε όμως να αποδώσει δικαιοσύνη. Ο Τζον Γκουιντέτι πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του και τότε άρχισε το… πανηγύρι.

inner

Από εκείνο το σημείο και μετά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια το αντι-τρολάρισμα έδινε και έπαιρνε.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:



Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x